Kuopion kaupungin lastensuojelun asiakkaille halutaan tarjota elämyksiä koronasta huolimatta. Kuopiolainen Virtuaalimaailma Warpin yrittäjä Sami Nevalainen vie virtuaalielämykset 12. – 13.5.2020 osaksi lastensuojelun viikottaisia toimintailtoja, jotka on nyt sidottu neljän seinän sisälle.

-Idea lähti lastensuojelun tarpeesta. Toimintaillat ovat keskeinen osa toimintaa, sillä niiden avulla asiakkaat saavat kokemuksia, uusia kimmokkeita elämään sekä löytävät jopa uuden harrastuksen. Koska virkistyspaikat, Virtuaalimaailma Warppi mukaanluettuna, ovat koronarajoitusten vuoksi kiinni, on aktiivinen tekeminen monella osastolla rajoittunut talon sisälle tai ulkoiluun, yrittäjä Sami Nevalainen kertoo.

Virtuaalimaailma Warppi tuo iloa kaikenikäisille virtuaalisin keinoin. Pelaamisen lisäksi tarjonnassa on muun muassa virtuaalimatkailua. Toiminta on myös siirrettävissä helposti paikasta toiseen. Tempaus toteutetaankin yhteistyössä Tuotantotalo Turpatallin kanssa, joka kehittää parhaillaan uusia tapoja viedä elämyksiä ja taidetta ihmisten luokse.