Kaiken tarvittavan viihdevalmiiseen kotiin saa nyt asennusvalmiina pakettina. Tervetuloa tutustumaan helppoon ääniratkaisuun, HifiStudion Sami ja Jari toivottavat.

HifiStudio Haapaniemenkadulla myy laadukkaat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kaiuttimet sekä monihuonejärjestelmät. Laadukas äänimaailma on saatavilla nyt entistä helpommin, yhdessä paketissa.

Kuuluu mutta ei näy

ViVa - Viihdevalmis Koti on langaton ja ilman ulkoisia laitteita toimiva monihuonehifi. Kestävää ja luotettavaa perustekniikkaa moderniin langattomuuteen yhdistävä ViVa perustuu koko rakennuksen kattavaan integroituun Viva-audioverkkoon ja kattokaiuttimiin.
- Laitteisto asennetaan omakoti- tai rivitaloon jo rakennusvaiheessa ja voidaan ottaa käyttöön myös asteittain tarpeen mukaan. Viva kuuluu kaikkialla kotona, mutta on lähes näkymätön. Esillä on vain one-touch -kaukosäädin. Paketti on erittäin helppo, mutta laadukas valinta, Sami Oikari kertoo.

Laatuääntä valmiina pakettina

- ViVa on nyt liikkeessämme saatavilla asennusvalmiina paketteina. Ne sisältävät kattavan verkon suunnitelmineen ja ensimmäisen äänialueen äänentoistolaitteet. Pakettiversiot ovat Genelec, B&W ja DALI. Genelec-paketissa on kaksi kaiutinta, muissa neljä. Paketti sisältää sertifikaatin, sillä laadukas ja helposti laajennettava äänentoistojärjestelmä lisää myös asunnon jälleenmyyntiarvoa, Jari Kauppinen lisää.

p
HifiStudio

Haapaniemenkatu 36, 70100 Kuopio
ma - pe 10 - 18, la 10 - 15
puh. 017 362 6026
Jari Kauppinen 050 387 1884
Sami Oikari 050 576 2241