Noin. 10 annosta
240g tummaa suklaata (vegaaninen)
50 g öljyä
2 ½ dl sokeria
2,5 dl kaurajuomaa (gluteeniton)
1,5 dl maissijauhoa
2 dl riisijauho
1,5 rkl kaakaojauhetta
1 ¼ tl leivinjauhetta
2 g suolaa
Pintaan
2,5 dl kauravispi (gluteeniton)
1 appelsiini, kuoriraaste ja 2 rkl mehua
Sulata suklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa.
Lisää sulan suklaan joukkoon loput ainekset. Sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 25 x 18 cm).
Paista 175 asteessa 30 min.
Kun brownie on jäähtynyt ja olet leikannut sen annospaloiksi, kostuta paloja hieman tuoreen appelsiinin mehulla. Vatkaa kauravispi ja raasta sinne appelsiinin kuorta mausteeksi. Pursottele vispiä brownie-palojen päälle. Nauti!