Ergosirun valikoimiin kuuluvat markkinoiden parhaat toimistotarvike- ja työhyvinvoinnin tuotteet. Sirpa Kähärin pitkän kokemuksen ja ammattitaidon avulla jokaiseen toimistoon löytyvät parhaat ratkaisut.

Ergosirun valikoimiin kuuluu laaja valikoima toimistotarvikkeita ja ergonomiatuotteita aina kynistä kokonaisiin toimiston kalustukseen asti.
Sirpa Kähärillä on pitkä, 36 vuoden kokemus ergonomia- ja toimistotarvike-alalta. Pisimmät asiakassuhteet ovat kestäneet koko uran ajan. Erityisesti työhyvinvointi on hänen sydäntään lähellä.
– Kerron apuvälineiden hyödyllisyydestä ja siitä, miten ihmiset pidetään mahdollisimman pitkään työkykyisinä ja työelämän jälkeen myös terveinä eläkeläisinä.
On yleisesti tiedossa, että esimerkiksi toimisto- ja istumatyö aiheuttaa terveysongelmia ja alaselkävaivat ovat yleisiä. Ergosirun monipuolisista valikoimista löytyvät laadukkaat tuotteet hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi.
– Esimerkiksi sähkösäätöiset pöydät, paikalliset Salli-satulatuolit ovat hyvä ratkaisu istumatyöläiselle. Myös ekologisilla, kierrätysmateriaaleista valmistetuilla Gymba-aktiivilaudoilla saa liikettä kehoon työpäivän aikana.

Tuotteet testaukseen

Ergosiru toimii Kuopion, Iisalmen ja Varkauden alueilla. Yritys panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja Kähäri tulee asiakkaan luo esittelemään tuotteita sekä tekemään ergonomiakartoitusta.
– Asiakkaan on myös mahdollista saada tuotteita testattavaksi maksutta ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä, Kähäri muistuttaa.

p

Ergosiru
puh. 044 320 6230
sirpa.kahari@ergosiru.fi
www.ergosiru.fi