Autonkuljettaja Tuukka Tiihonen (vas.) ja yrittäjä Tero Tiihonen hoitavat isot ja pienet kuljetukset ja nostot aina sopivalla kalustolla.

Kuljetus Tero Tiihonen Oy:n monipuolinen kalusto sopii niin isoihin rakennusalan kuljetuksiin kuin veneiden nostoon ja siirtelyyn. Palvelua täydentävät nosturikuorma-autot, vaihtolavat ja pakettiauto.

Asianmukainen kalusto ja osaavat kuljettajat takaavat onnistuneet ja turvalliset kuljetukset ja nostot. Kuljetus Tero Tiihonen Oy tarjoaa monipuolisia kuljetuspalveluja erilaisiin asiakastarpeisiin ja niin isojen kuin pientenkin kokonaisuuksien siirtelyihin ja nostoihin.
– Ison moduuliyhdistelmän maksimipituus on 25 metriä, auton paino on 40 tonnia ja kokonaismassa 76 tonnia. Tällaisella autolla voidaan tehdä todella isojakin kuljetuksia, ja 18 tonnia nostavalla nosturilla voidaan nostaa painavien rakennuselementtien lisäksi esimerkiksi isoja veneitä, grillauskatoksia tai aittoja, yrittäjä Tero Tiihonen kertoo.

Kalustoa eri kohteisiin

Tiihosen kalustoon kuuluu lisäksi kolme nosturikuorma-autoa, vaihtolavoja, pakettiauto sekä täysperävaunu, jota myös vuokrataan.
Pienemmässä kuorma-autossa on 12 tonnimetrin kappaletavaranosturi ja 20 tonnin vaihtolavalaite. Isommissa kuorma-autoissa on 100 tonnimetrin nosturit sekä jibi, avolava ja vetovarustus. Yritys tekee myös kaivutöitä viiden tonnin kaivurilla.
– Asiakkaitamme ovat esimerkiksi rakennusliikkeet, kunnat ja yksityiset pääasiassa Kuopion talousalueella. Palvelemme asiakkaitamme tarpeiden ja toiveiden mukaan, luotettavasti ja ammattitaitoisesti, Tiihonen sanoo.

 

p

Kuljetus
Tero Tiihonen Oy
Maaherrankatu 29 – 31 C 64, 70100 Kuopio
puh. 044 280 3325
toimisto@kuljetusterotiihonen.fi
www.kuljetusterotiihonen.fi
Myös Facebookissa