Vesa Liesivuori.

Mikäli yritykseen ei löydy riittävästi osaajia kotimaassa, hakua voi laajentaa myös ulkomaille. EURES-verkosto toimii 32 eri maassa. Tuotamme laadukasta, maksutonta palvelua ja autamme yritystä löytämään työvoimaa ja paikallisia kumppaneita.
Jos kotimainen rekrytointi ei tuota toivottua tulosta, ei sen tarvitse olla kasvun este. Tietyt alat tarvitsevat ulkomaista työvoimaa ja erityisosaajia. Rekrytointipalvelujen lisäksi kauttamme saa myös kansainvälistä koulutuspalvelua kuten lähtömaakoulutuksia, ammattitaidon testauksia tai työpaikka-Suomi -kielikoulutusta yrityksissä jo työskenteleville ulkomaalaistaustaisille osaajille.
EURES-verkostoa kannattaa hyödyntää myös silloin, kun yritys suunnittelee kansainvälistymistä. Uudessa maassa tarvitaan paikallisosaamista, -tuntemusta ja kielitaitoa, silloin on usein järkevää rekrytoida paikallisia osaajia liiketoimintaa käynnistämään. Pystymme auttamaan niin osaajien, agenttien kuin muidenkin kontaktien etsimisessä kohdemaassa. Näin tehtiin esimerkiksi Innolact Groupin luodessa verkostoa Baltian maihin.

Katso video EURES-palveluista!