Parturi-Kampaamo Tukkatalli sijaitsee Jännevirralla. Raija Rissasella on jo 28 vuoden kokemus alasta.

Vuoden vaihteessa Jännevirralla ovensa avannut Parturi-kampaamo Tukkatalli palvelee asiantuntemuksella ja kokemuksella.

Raija Rissanen ei ole Jännevirralla uusi tulokas, sillä hän toimi aiemmin kampaajana kylällä kaikkiaan kymmenen vuoden ajan.
– Silloin parturi-kampaamo oli sillan toisella puolella, nyt Tukkatalli löytyy Jännevirran kaupalta, kiinteistön päädystä, Rissanen kertoo.
Siltatyömaata ei kannata säikähtää, sillä parturi-kampaamoon on helppo kääntyä isolta tieltä. Kulku kiinteistölle tulee säilymään yksinkertaisena myös työmaan valmistuttua.
– Jännevirralla ja lähiympäristössä on paljon myös eläkeläisiä ja lapsiperheitä. Monella myös työmatka kulkee Jännevirran kautta esimerkiksi Riistavedelle. Toivonkin, että kyläläiset löytävät kampaamon ja ottavat omakseen. Kampaajan takia ei tarvitse lähteä kaupunkiin, vaan se löytyy omalta kylältä ja tästä matkan varrelta.

Pitkän linjan ammattilainen

Rissasella on alasta jo 28 vuoden kokemus. Vankalla ammattitaidolla Tukkatalli tarjoaakin kaikki perinteiset parturi-kampaamon palvelut sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. Käytössä ovat KC Colorin ja Wellan laadukkaat ja käyttövarmat tuotteet.
– Tervetuloa palveltavaksi, niin uudet kuin vanhat asiakkaat!

 

p

Parturi-Kampaamo
Tukkatalli
Jännemäentie 5, 70940 Jännevirta
ti – pe 9 -17, la sopimuksen mukaan
puh. 040 733 1708
pktukkatalli@gmail.com
www.tukkatalli.fi
Myös Facebookissa