6 kpl perunoita
2 kpl sipulia
4 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
6 kpl kananmunaa
Kuori ja leikkaa perunat viipaleiksi. Kuori ja silppua sipulit.
Lämmitä öljyä paistinpannulla, kypsennä perunoita ja sipulisilppua kannen alla, kunnes perunat pehmenevät. Heiluttele pannua, jotta perunat kypsyvät tasaisesti.
Kaada ylimääräinen neste pannulta pois, mausta seos suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Riko munat kulhoon, vatkaa munia hetki ja kaada seos perunoiden päälle. Paista miedolla lämmöllä, ravistele pannua, kunnes munakas irtoaa pannun reunoista ja pohja saa kuparinruskean sävyn.
Aseta lautanen paistinpannun päälle, käännä pannu ja lautanen ylösalaisin niin, että munakas siirtyy lautaselle. Liu’uta tortilla de patatas lautaselta takaisin pannuun ja paista munakasta vielä toiseltakin puolelta, kunnes pinta ruskistuu.
Leikkaa paloiksi ja tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.