VieVie Sinut tarjoaa ammattitaitoista ja turvallista taksikuljetusta Kuopion, Siilinjärven ja Tahkon alueella, yrittäjä Jukka Kuiri kertoo.

VieVie -taksi on siellä missä sinäkin. Oletpa liikematkalla, lomalla, juhlimassa tai muuten vain kyytiä vailla, palveleva ja ammattitaitoinen taksi on helposti saatavilla, vain soiton tai muutaman puhelimen hipaisun päässä.

VieVie Sinut syntyi kesällä 2017. Nykyään saman logon alla ajaa lähes sata autoa Kuopion, Siilinjärven ja Tahkon alueella.
– Olemme savolaisen taksiautoilun uusi brändi. Pidämme huolta kuskien ammattitaidosta, palvelun laadusta, turvallisuudesta ja tasokkuudesta, yrittäjä Jukka Kuiri kertoo.
Uuden taksilain myötä vaatimuksen kuljettajia kohtaan höllentyivät, mutta yhtiö haluaa taata sen, että palvelu pysyy tuttuun tapaan laadukkaana ja turvallisena. Kaikkien taksiyrittäjien kanssa on tehty palvelusopimus, jonka toteutumista seurataan tarkasti. Myös asiakkailta tullut palaute otetaan vastaan ja käytetään hyväksi entistä paremman palvelun takaamiseksi.

Taksin tilaamisen uudet tavat

VieVie aloitti kesällä yhteistyön TaksiHelsingin kanssa. Heinäkuussa avautui tilauspuhelin numerossa 0100 0700. Yhteistyö TaksiHelsingin kanssa on myös mahdollistanut alan viimeisimpien teknisten toteutusten käyttöönoton ensimmäisenä Itä-Suomessa.
– Nykypäivänä taksipalvelut on oltava helposti saatavilla 24/7. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin myös tällä saralla. Uuden tekstiviestipalvelun avulla asiakas voi seurata taksin saapumista ja antaa palautetta kyydistä.
Marraskuun aikana käyttöön puolestaan tulee 0100 0700 -sovellus, jonka avulla niin taksin tilaaminen kuin matkan maksaminen käy kätevästi.
– Koska kyseessä on TaksiHelsingin sovellus, on sama appi käytössä myös useissa muissa kaupungeissa.
Hotelleissa puolestaan on käytössä henkilökunnan käyttöön tarkoitettu taksintilausnappi, jolla taksin tilaaminen hotellivieraalle käy käden käänteessä. Näytöltä hotellivirkailija pystyy myös kertomaan, millä numerolla ja minkä ajan kuluttua taksi on tulossa. Ennakkotilauksia tulee helpottamaan niin ikään hotellin käyttöön tarkoitettu tilaussivusto.

Uusia ammattilaisia tarvitaan

VieVie -takseille asiakas on aina tärkein. Siksi palvelun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Alan tulevaisuuden suurimpiin haasteisiin kuuluu valtakunnallisestikin taksikuljettajien korkea keski-ikä. Uusia ammattilaisia tarvitaan ja moni yrittäjä kaipaa myös tuuraajaa iltoihin, öihin ja viikonloppuihin.
– Esimerkiksi opiskelijoille taksityö on erinomainen ansaitsemismahdollisuus. Ilman kuljettajakoulutusta VieVie -takseihin ei ole mahdollista tulla ajamaan, mutta koulutamme kuljettajat itse. Vastuullisuus ja ammattiylpeys on toimintamme kulmakiviä.

p

VieVie Sinut Oy
0100 0700 (2,76 € /puh. +0,35 €/ min)info@vievie.fi
www.vievie.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa