Kuopion Teräsmiehiltä saa huolettomat ja hyvännäköiset alumiiniovet. Toimitusjohtaja Lassi Luodes kertoo, että ovet valmistetaan mittatilauksena ja toimitetaan useimmiten asennettuna.

Kuopion Teräsmiehet löytää ratkaisun kaikkiin teräsrakentamisen haasteisiin.

Kuopion Teräsmiehet valmistaa ja asentaa teräsrakenteita mittatilaustyönä. Siikaniemen Varikkokadulla valmistuvat muun muassa teräksiset runkorakenteet, kulkusillat, portaat, luiskat ja kaiteet sekä teräs- ja alumiiniovet.
Lisäksi Teräsmiehet taitaa katto- ja rakennuspellitykset, alumiini- ja RST-hitsaustyöt sekä kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset. Talviaikaan Teräsmiehet ehtivät tekemään myös lumen ja jään pudotuksia katoilta.
Toimitusjohtaja Lassi Luodes muistuttaa rakentajia ja kiinteistöjen omistajia siitä, että esimerkiksi portaat, luiskat ja muut ulkona olevat teräsrakenteet kannattaa tilata syksyllä lumettoman maan aikaan, jolloin ne voidaan vielä mitoittaa.
– Tuotteet valmistetaan sitten talvella ja asennetaan seuraavana kesänä. Tällä tavalla saadaan asiat paremmin aikataulutettua eikä turhaa kiirettä tule. Talvellakin on mahdollista joissain tapauksissa asennuksia tehdä, esimerkiksi lipat ja vastaavat, joissa ei valuja tarvitse tehdä tai maata muokata.

Suositut alumiiniovet ja ikkunat

Luodes kertoo, että kerrostaloissa, liikekiinteistöissä ja julkisissa tiloissa suositaan nykyisin alumiiniovia ja -ikkunoita. Myös palo-ovia tehdään yhä useammin alumiinista.
– Alumiiniprofiilijärjestelmästä voidaan tehdä paljon enemmänkin kuin pelkkiä ovia, esimerkiksi kokonaisia julkisivuja.
Alumiiniovet ovat toimintavarma ja helppohoitoinen valinta, sillä ne eivät ruostu eivätkä juuri huoltojakaan kaipaa. Alumiiniovet ovat myös näyttäviä ja kevyitä käyttää.
Teräsmiehet valmistaa alumiiniovet aina kohteen mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Avaimet käteen -toimitus kattaa myös asennustyöt.
– Oviin voi valita kiinteistöön sopivan värisävyn ja tehdä muitakin variaatioita. Nämä saa esimerkiksi kokonaan umpiovena tai lasiaukoilla, ja potkupelliksi voi ottaa vaikka ruostumatonta terästä, Luodes luettelee.
Alumiiniovet ovat Teräsmiehille uudempi aluevaltaus. Kiinnostusta on Kuopion seudulla ja vähän kauempanakin. Ensimmäiset ovet on jo asennettu.

p

Kuopion
Teräsmiehet Oy
Varikkokatu 2, 70620 Kuopio
puh. Lassi 050 463 0566
puh. Marko 050 533 3764
lassi@kuopionterasmiehet.fi
www.kuopionterasmiehet.fi
Myös Facebookissa