Kuopion Taksiykköset hoitavat kesällä 2018 myös Puijo-kuljetukset Torin ja Puijon välillä.

Kun arvostat laadukasta, asiantuntevaa sekä paikallista taksipalvelua, on Kuopion Taksiykköset juuri oikea valinta.

Taksiykköset on paikalla myös kesäsesongissa. Ammattitaitoiset kuskit palvelevat niin matkailijoita kuin kesätapahtumien vieraita letkeällä ja asiakaspalveluhenkisellä otteella. Taksiykköset on siellä missä tarvitaan. Tulevana kesänä ykkösten taksit hoitavat muun muassa Puijon taksikuljetukset.
– Liikennöimme torin kulman taksipysäkiltä Puijolle ja takaisin. Taksit on helppo tunnistaa suuresta ykkösestä, Jaakko Heiskanen, Ari Laitinen ja Harri Yletyinen kertovat.
Yhteistyötä tehdään myös Ravintolamestareiden kanssa. Kun Taksiykköset ovat asialla on turvallinen kyyti taattu kotiovelle saakka.
– Hyvä asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Haluamme tehdä taksimatkasta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja sujuvan kokemuksen. Tarjoamme monipuolista taksipalvelua ja ajoneuvoista löytyy valinnanvaraa erilaisiin tarpeisiin.
Palveluita kehitetäänkin jatkuvasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Jatkossa taksiasiointi tulee olemaan entistäkin helpompaa. Suunnitelmissa on luoda sovellus, jolla matkan suunnittelu ja taksin tilaaminen onnistuu kätevästi.

Taksiliikennelaki voimaan heinäkuussa

Viime aikoina taksiala on ollut myllerryksessä. Heinäkuussa voimaantuleva laki vapauttaa taksialan hinnoittelun ja liikennöinnin kilpailulle. Epätietoisuus tulevasta on aiheuttanut taksialalla hämmennystä ja pelkoakin. Kuopion Taksiykköset on kuitenkin ollut liikkeellä hyvissä ajoin ja lain tullessa voimaan ehtinyt hioa palvelun osatekijät kuntoon.
– Suunta on ollut selvästi oikea ja olemme saaneetkin asiakkailta paljon hyvää palautetta, jonka mukaan toimintaa on hyvä kehittää eteenpäin myös jatkossa. Hyvä asiakaspalvelu ja paikallisuus ovat valttikorttejamme myös jatkossa.

 

 

Terassilta turvallisesti kotiin Taksiykkösten kyydillä!

p

Kuopion
Taksiykköset
Puh. 0200 111 01
(1,25e/ puh. + 0,25/10s + pvm)
toimisto@taksi1.fi
www.taksi1.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa