Vuorelan apteekissa asiakaspalvelu on jouhevaa. Koko henkilökunta on farmaseuttisesti koulutettua, joten asiakas saa taatusti asiantuntevaa palvelua ja opastusta tuotteiden valintaan.

Vuorelan apteekissa yhdistyy jouheva ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä kiireetön tunnelma. Apteekkiin on kätevä poiketa vaikka kauppareissun yhteydessä.

Vuorelan apteekkiin on helppo tulla. Parkkitilaa on runsaasti ja autolla pääsee vaikka oven eteen. Esteetön sisäänkäynti ja avarat tilat takaavat sen, että asioimaan pääsee myös pyörätuolin, rollaattorin tai lastenvaunujen kanssa. Arkipäivien lisäksi apteekki palvelee myös lauantaisin kello 15 saakka.
Apteekkari Kirsi Kiviniemi kertoo, että asioinnin sujuvuuteen ja helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota.
– Palvelumme on joustavaa ja ripeää. Esimerkiksi reseptipisteessä voi myös maksaa ostokset, eikä asiakkaan tarvitse siirtyä erikseen kassalle.
Henkilöstöön kuuluu apteekkarin lisäksi proviisori sekä neljä farmaseuttia.
– Koko henkilökuntamme on farmaseuttisesti koulutettua, joten asiakas saa aina neuvot ja ohjeistuksen asiantuntevalta asiakaspalvelijalta.
Palvelu on sujuvaa, mutta apteekissa on kiireetön henki. Myös pikkuväki viihtyy apteekissa hyvin, sen takaa oma leikkipaikka ja Lasten Apteekki, josta löytyy leluja ja muuta ajankulua aikuisten asioinnin ajaksi.

Hyödyllistä tietoa asiakaslehdess

Apteekin palveluun kuuluu asiakkaan arkea helpottava koneellinen annosjakelupalvelu. Muista Vuorelan apteekin palveluista ja ajankohtaisista asioista kertoo myös oma asiakaslehti, jossa esitellään kuukausittain vaihtuvat tarjoukset.
– Tarjouksemme ovat voimassa kaikille asiakkaille. Lisäksi lehdestä löytyy hyödyllistä, ajankohtaista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa. Esimerkiksi joulukuun numerossa käsitellään talvi-ihon hoitoa ja verenpaineasioita, Kiviniemi kertoo.

p

Vuorelan apteekki
Simpantie 2, 70910 Vuorela
puh. 044 055 0600
ma – pe 9 – 18, la 10 – 15
www.vuorelanapteekki.fi