Kuopion STARKissa on vahva kokemus rautakaupasta. Ammattitaitoinen palvelu takaa sen, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteet juuri silloin kun niitä tarvitsee, avainasiakaspäällikkö Markku Taskinen muistuttaa.

Ammattilaisen asialla olevassa STARKissa yhdistyy vahva, pitkä osaaminen sekä modernit vaatimukset täyttävät liike- ja varastotilat. Kun prosessit on hiottu kuntoon, saa asiakas taatusti asiantuntevaa ja tehokasta palvelua.

Rakennustarvikeyritys STARK on palvellut asiakkaita jo 150 vuotta. Ensimmäinen liike perustettiin Peter Starckjohannin toimesta Viipuriin vuonna 1868. Nykyään ketju toimii 27 myymälässä eri puolella Suomea sekä verkkokaupassa. Juhlavuoden teemana onkin ”Vahva vuodesta 1868”.
STARKin Kuopion myymälä ei jää emoyhtiölle kakkoseksi, ainakaan kokemuksella mitattuna. Noin kolmellakymmenellä työntekijällä on takanaan yhteensä yli 400 rautaista kokemustyövuotta. Tämä tarkoittaa, että henkilöstön työkokemus on keskimäärin yli 15 vuotta.
Kuopion yksikönpäällikkö Ismo Koski jakaa vuolaasti kiitosta henkilökunnalleen.
– Ennen kaikkea palvelemme rakennusalan ammattilaisia. Heille on erityisen tärkeää, että niin tuotteet kuin asiakaspalvelu ovat laadukasta, korkeat vaatimukset täyttävää tasoa. Meillä on paljon pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka ovat todellisia alan ammattilaisia, hän sanoo.

Uudistuneet tilat tuovat tehoa palveluun

Viimeisen vuoden aikana STARKin tiloja Kolmisopessa on kehitetty aktiivisesti. Takana on suuria investointeja ja tontilla onkin rakennettu läpi talven. Nyt käytössä on tuplattu varastotila sekä uudet, nykyaikaiset hyllyjärjestelmät. Käytännössä tämä tarkoittaa entisestään monipuolistuneita ja laajentuneita valikoimia. Myös volyymia löytyy.
– Asiakkaillamme on usein isojakin tarpeita yksittäisille tuotteille ja meillä varastossa tavaraa löytyy.
Kun asiakaskunnassa on paljon rakennusliikkeitä ja alan ammattilaisia, on tehokkuus ja ajankäytön optimointi erittäin tärkeää.
– Jos palvelu on hidasta tai tuotetta ei ole saatavilla, seisahtuvat työt työmaalla pahimmassa tapauksessa kokonaan. Siksi meille on tärkeää palvella mahdollisimman hyvin ja jouhevasti. Esimerkiksi varaston kaikilla työntekijöillä on kämmentietokoneet. Sopimusasiakkaan ei ole välttämätöntä käydä ollenkaan liikkeessä sisällä, vaan haetut tuotteet ja hinnat voidaan merkitä ylös varastolla.

Monipuoliset valikoimat

Myös sisätilat ovat kokeneet muutoksia. Liikkeen tilat ovat saaneet uuden ilmeen. Sauna- ja sisustuspaneeleille rakennettiin lämmin varastotila, josta ne on helppo noutaa. Koska paneeleita ei ole säilytetty kylmässä, ne ovat asennettavissa vaikka saman tien paikoilleen.
– Paneelivalikoimista löytyy perinteisten mallien lisäksi myös paljon uutuuksia ja uusia sävyjä.
STARK on tunnettu laadukkaista rakentamisen ja sisustamisen tuotemerkeistä ja tuotteista. Monipuolisista valikoimista oikeiden tuotteiden löytäminen on haluttu tehdä asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Sen vuoksi esimerkiksi pintamateriaalit sekä sauna- ja kylpyhuonenimikkeet on koottu omiksi tuotelinjoikseen, jolloin toisiinsa liittyvät tuotteet on helppo löytää.
– Valinnoissa auttaa myös sisustussuunnittelija, jonka palvelut ovat niin yksityisten asiakkaiden kuin rakennusliikkeidenkin käytettävissä.
Koski iloitsee siitä, että STARK on ammattitaitoisen henkilöstön ja uusien tilojen myötä täydessä iskussa. Kivijalkakauppaa tukee erinomainen verkkokauppa, joka on yksityiskohtaisine tuotekuvauksineen merkittävä tukipilari kaupankäynnille.

Oikeat tavarat oikeaan aikaan

Yksi STARKin pitkän linjan ammattilaisista on avainasiakaspäällikkö Markku Taskinen. Hänellä on takanaan yli 20 vuoden kokemus rautakaupasta ja STARKiltakin kokemusta on yli 15 vuotta. Hänellä on selkeä näkemys siitä, millaista onnistunut palvelu on.
– Kyllä meidän alallamme valttia ovat nopeus ja tehokkuus. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että asiakas saa tarvitsemansa tavarat oikeaan aikaan.
Tehokkaan palvelun ja riittävän suurten varastojen lisäksi myös henkilökunnan osaamisella on iso merkitys.
– On tärkeää ymmärtää ja tietää, mitä asiakas tekee ja mitä hän milloinkin tarvitsee. Näin tarpeet voidaan jo etukäteen ennakoida ja ottaa huomioon tilauksia tehdessä. Siksi itsekin käyn asiakkaiden työmailla ja pidän itseni kartalla siitä, missä mennään. Näin meillä on oikeat tavarat oikeaan aikaan työmaalla ja ikäviltä yllätyksiltä vältytään.


Varastotilaa on tuplasti enemmän ja modernein hyllyjärjestelmin varustettuna. Pystymme palvelemaan asiakkaita entistä tehokkaammin ja laajemmin valikoimin, yksikönpäällikkö Ismo Koski esittelee.

p

STARK
Suvannontie 12, 70780 Kuopio.
ma – pe 7 – 19, la 9 – 15
Yrityspalvelu
ma – pe klo 7 – 17
puh. 093 541 3900 / Vaihde
093 541 3938 / Myymälä ja Rakentajapalvelu
093 541 3942 / Yrityspalvelu
093 541 3941 / Noutopiha
Faksi (017) 368 0491 / myymälä
Yksikönpäällikkö: Ismo Koski
Myynnin päällikkö: Hannu Hynynen
Myymäläesimies: Tero T. Korhonen
etunimi.sukunimi@stark-suomi.fi
www.stark-suomi.fi