Kuopion Intersportin myymäläpäällikkö Petteri Savolainen ja toimistopäällikkö Riikka Rissanen loikkaavat syysloskan yli suoraan sporttiseen talvikauteen. Petterillä on yllään CMP:n takki ja housust sekä Merrellin kengät, Riikalla Kari Traan tekstiilit ja Ecco-kengät.

Katumuotia ja urheilupukeutumista yhdessä ja erikseen

Intersportin talvivaatevalikoimat ovat nyt parhaimmillaan. Tänä talvena värimaailma on rauhallisempi, mutta erilaisia asuja yhdistellään rohkeammin. Kansainväliset huippumerkit panostavat nyt vahvasti myös talvisesonkiin ja upeita kokonaisuuksia on helppo luoda niin liikuntaa kuin katumuotiakin ajatellen.

Tänä talvena toppapukeutuminen on taas pop. Nyt suositaan rauhallisempaa värimaailmaa kuin takavuosina, luonnonläheiset värit kuten ruskea, poltettu oranssi, havunvihreä ja metallivärit hopeasta pronssiin näkyvät nyt päällimmäisissä tekstiileissä. Housuissa suositaan yksivärisiä malleja, klassinen musta on tullut taas, tosin myös poltettua oranssia näkyy. Naiset suosivat selkeitä perusvärejä eli mustaa ja valkoista housujen värinä, takeissa pastellisävytkin ovat nyt muotia. Väreillä leikitellään enemmän pipoissa, hanskoissa ja kaulaliinoissa. Yleisilme on kuitenkin rauhallisempi kuin vuosiin.
– Välipukeutumisessa tilanne onkin jo toinen, löytyy kirkkaampia värejä ja kivoja kuviota. Esimerkiksi Kari Traalta löytyy upeita merinovillaisia asuja, jotka ovat pohjimmiltaan alusasuja, mutta sopivat hienosti muuhunkin käyttöön. Oloasuna, kaupungilla, yhdisteltynä toppatakkiin tai fleeceen, hyviä yhdistelmiä syntyy helposti, kauppias Pia Kankkunen kertoo.

Muhkeaa menevyyttä

Massiivisia, isoja takkeja käyttävät tänä talvena niin miehet kuin naisetkin. Toppa- ja parkatakkeja on kiva yhdistellä monenlaisiin housuihin ja jalkineisiin toppahousuista farkkuihin. Untuva on sekin tehnyt paluuta ja sehän toimii aina – pakkasen paukkuessa ilmavaa untuvaa ylle! Pia Kankkunen on ilahtunut varsinkin nuorison ennakkoluulottomasta asenteesta pukeutumiseen.
– Yhdisteleminen on nyt sallittua ja suositeltavaa. Nuoriso ottaa iloisesti ylleen parkatakin trikoiden kanssa ja jalkaan hieman korkeammalla varrella varustettua urheilullista jalkinetta. Kokonaisuus toimii katumuodikkaasti ja samanlaista kokeilumeininkiä on mukava suositella kaikenikäisille talvikauden piristeeksi, Kankkunen kertoo ja muistuttaa talvipukeutumisen tärkeästä yksityiskohdasta.
– Katu- ja toppamuodissa tuotemerkit ovat usein heijastavia, mutta juoksu- ja hiihtoasuissa on tarjolla jopa kokonaan heijastavia vaatteita. Pimeällä talvisäällä muodikkaimmankin vaatteen kruunaa aina heijastin, oli se sitten jo vaatteessa valmiina tai itse lisättynä nauhana tai iloisesti heilumassa. Tervetuloa Intersportiin, täältä löytyvät todella monipuoliset ja laadukkaat valikoimat ja ennen kaikkea valinnassa mielellään auttava osaava henkilökunta, Pia Kankkunen toivottaa.

p

Intersport
Kuopio keskusta
Haapaniemenkatu 32, 70110 Kuopio
puh.017 289 6100
fax 017 289 6101
ma – pe 10 – 19, la 10 – 16
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi