Lasiovet jakavat tilaa ja tuovat ilmettä sisustukseen. Näyttelytiloissamme voi tutustua erilaisiin ratkaisuihin, Essi Sundman ja Sami Hyvärinen kertovat.

Lasi on erinomainen materiaali niin rakentamiseen kuin sisustamiseenkin. Lasilinkki tarjoaa yksilölliset lasiratkaisut vahvalla ammattitaidolla.

Lasilinkki on monipuolinen lasilla sisustamisen ammattilainen olipa kyseessä pieni lasihylly tai isompi lasiseinäkokonaisuus.
– Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiäkin. Valttejamme ovat monipuolisuus, vahva ammattitaito ja yksilöllinen palvelu, Essi Sundman kertoo.
Yrityksen toimenkuviin kuuluvat muun muassa korjauslasitukset, kaidelasitukset sisä- ja ulkotiloihin, terassilasitukset sekä kaikenlainen lasilla sisustaminen. Esimerkiksi pesutilojen seinät ja ovet, keittiöiden välitilat, erilaiset muoto- ja sävypeilit sekä liukuovet ovat suosittuja.
– Myymälästämme ja näyttelytiloistamme löytyy monipuolisesti esimerkkejä lasin käytöstä sisustamisessa. Tänne voi tulla ihastelemaan ja ideoimaan. Myös uusilta kotisivuiltamme löytyy esimerkkejä ja tietoa palveluistamme sekä Essis -mallistosta.

p

Lasilinkki
Yrittäjäntie 5, 70150 Kuopio
ma – pe 7.30 – 16.30
puh. 017 283 3100
lasilinkki@lasilinkki.fi
www.lasilinkki.fi
Sisustuslasimallisto: www.essis.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa