Piattacó löytyy aivan keskustan ytimestä Kauppakadulta. Anki (vas.), Piatta (kesk.) ja Anu toivottavasti asiakkaat tervetulleiksi.

Jos haluat erottua pukeutumisellasi positiivisesti ja saada henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua, kannattaa suunnata askeleet Piattacóon.

Kauppakadulla, kivenheiton päästä torilta sijaitseva Piattacó on tunnettu yksilöllisestä muotivalikoimastaan.
– Rakennamme valikoimamme niin, että meiltä löytyy sellaistakin mitä muualta ei. Myymme uniikkia muotia, jota ei jokaiselta vastaantulijalta löydy, Piatta Miettinen kertoo.
Piattacón henkilökunnalla on silmää ja rautainen ammattitaito tyyliin ja pukeutumiseen. Heidän avustuksellaan löytyvät sopivat asut monenlaiselle vartalolle ja moneen menoon. Henkilökohtainen ja asiakkaalle omistautuva asiakaspalvelu on sitä luokkaa, että monet tulevat liikkeeseen aina uudelleen kun uusille vaatteille on tarvetta. Keskeisen sijainnin ansiosta ostoksille on helppo pyörähtää, mutta pitkänmatkalaisille myös postitetaan tarvittaessa ostoksia.

Kesän menoihin Piattacón kautta

Kesän muoti on täynnä ihania kankaita ja kuoseja. Piattacósta löytyvät vaatteet niin juhliin kuin rennompiinkin tilaisuuksiin, Viinijuhlille tai terassille.
– Lisäksi valikoimiimme kuuluvat kengät, laukut ja korut, joten koko asukokonaisuus löytyy täältä saman katon alta.
Piattacóssa järjestetään myös ryhmille iltoja, joissa on mahdollisuus saada pukeutumisneuvontaa ja shoppailla kaikessa rauhassa.
– Se on erinomainen aktiviteetti vaikkapa työ- tai ystäväporukalle. Ja meiltä on kätevä jatkaa iltaa kaupungille uudessa lookissa. Tule meidän palveltavaksemme ja erotut taatusti eduksesi!

p

Piattacó
Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16
(kesä-heinäkuussa la 10 – 15)
tarvittaessa sopimuksen mukaan
puh. 044 700 4600
piatta@piattaco.fi
www.piattaco.fi