Optikot Vesa Tirkkonen ja Mira Kolari Rodenstockin DNEye Scannerin äärellä. Laitteella saadaan enemmän ja aiempaa tarkempaa tietoa silmästä, jolloin linssikin saadaan tarkalleen oikeanlaiseksi.

Fenno Optiikka-ketjuun kuuluva Kuopion Näkökeskus panostaa palvelun ja tuotteiden korkeaan laatuun. Ammattitaitoinen henkilökunta ja alan uusin teknologia takaavat ensiluokkaisen asiakastyytyväisyyden.

Kuopion Näkökeskus on kaupungin ykköspaikka tulla silmälääkäriin, napauttaa optikko Vesa Tirkkonen ja myös perustelee mielipiteensä.
– Meillä on useita silmälääkäreitä ja heidän vastaanotolleen, kuten myös optikon näöntutkimukseen pääsee nopeasti. Lähes jokaiselle silmäsairaudelle löytyy spesialisti ja meillä on käytössä alan huipputekniikka. Upouusi Rodenstockin DNEye Scanner löytyy Kuopiosta vain meiltä. Nimensä mukaisesti se skannaa silmät ja tekee uskomattoman paljon mittauksia muutamassa minuutissa, tuloksena noin 7 000 biometrista mittaustietoa 100 000 eri kohdasta mitattuna, Tirkkonen kertoo.

Mittatarkkaa yksilöllisyyttä

Optikko Mira Kolari kertoo, että silmän arvot ovat jokaisella yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjäljet. DNEye ® PRO teknologialla mitataan silmän anatomia yksilöllisesti ja Rodenstock on ainoa silmälasilinssi-valmistaja, joka siirtää nämä biometriset mittaustiedot linssiin.
– Ultramodernin huippuskannerin mittaamia arvoja ovat esimerkiksi kammiokulma, kirkkausarvot, sarveiskalvon paksuus ja silmän pituus. Tieto valaistusolosuhteiden vaikutuksesta näkemiseen pystytään nyt ensimmäistä kertaa hyödyntämään linssivalmistuksessa. Meillä laitetta hyödyntävät niin silmälääkärit kuin optikotkin ja tietenkin loppuhyötyjä on asiakas, jonka linssit ovat nyt täsmälleen oikeanlaiset. Tämän tasoisia laitteita on yleensä vain silmäsairaaloissa, nyt tekniikka on meillä päivittäisessä käytössä, Kolari vertaa.
– Linssit parantavat kontrasteja ja terävöittävät näköhavaintoa. Tuloksena ovat kautta aikain yksilöllisimmät ja tarkimmat linssit, joilla saavutetaan terävä näkö. Yhdistettynä hyvin kasvoille istuviin laatukehyksiin on tuloksena aivan uudenlainen paremman näkemisen elämys. Tervetuloa testaamaan skanneriamme ja yllättymään, näkemisen ammattilaiset toivottavat.

 

p

Kuopion Näkökeskus Oy
Maljalahdenkatu 35, 70110 Kuopio
Palvelemme ma 10 – 18
ti – pe 9 – 17 sekä la 10 – 14
muina aikoina sopimuksen mukaan
Myymälä puh. 017 288 2200
Ajanvaraus puh. 017 288 2210
info@kuopionnakokeskus.fi
www.kuopionnakokeskus.fi