Ravintola Pancho Villan viihtyisässä tunnelmassa palvelee Juho.

Ravintola Pancho Villa avasi ovensa Kuopion keskustassa Ajurinkadulla marraskuussa. Ravintola palvelee päiväsaikaan lounasravintolana. Illalla herkuttelemaan pääsee yli 100 ruokavaihtoehdon listalta.

Pancho Villa on tänä vuonna 15 vuotta täyttänyt, Tampereelta liikkeelle lähtenyt ketju, jolla on 26 toimipaikkaa lähes ympäri Suomen.
– Monelle tulee yllätyksenä, että valmistamme kaiken alusta loppuun saakka itse. Tämä takaa aidot, Pancho Villan omat maut. Esimerkiksi kastikkeet tehdään tarkasti omia, salaisia reseptejä noudattaen, yrittäjä Kari Vepsäläinen kertoo.
Arkisin ravintola palvelee lounasasiakkaita klo 10.30 – 15. Pancho Villa on tunnettu ennen kaikkea laadukkaista burgereistaan, mutta valikoimista löytyy monipuolisesti erilaisia ruokia. À la carte -listalta löytyy yli 100 ruokavaihtoehtoa hampurilaisista meksikolaisiin erikoisuuksiin ja tortilloihin.
– Meiltä löytyvät myös maukkaat jäätelöannokset. Jäätelökin on Pancho Villan omaa jäätelöä, jota ei saa mistään muualta. Kannattaa tulla maistamaan, Vepsäläinen vinkkaa.

Tunnelmallinen koko perheen ravintola

Ravintola palvelee erilaisten asiakkaiden tarpeita. Lapsiperheet on otettu huomioon ruokalistalla ja ravintolasta löytyy myös viihtyisä leikkinurkkaus.
– Tilojen viihtyisyyteen ja tunnelmallisuuteen on panostettu muutenkin paljon.
Ravintolalla on A-oikeudet, joten juomavalikoimaa löytyy vesilasista tequilaan ja kaikkea siltä väliltä.
– Meiltä löytyy myös kabinetti, joka soveltuu kokouskäyttöön. Varauksia kabinettiin otetaan vastaan puhelimitse.
Viihtyisään, 96-paikkaiseen Pancho Villaan on helppo tulla niin jalkaisin kuin autolla. Keskeinen sijainti kaupungin keskustassa olikin merkittävin kriteeri uutta paikkaa valitessa.
– Olemme lähellä toria, joten tänne on helppo tulla jalan. Toisaalta parkkitilaa löytyy lähettyviltä hyvin, ja toriparkkikin on aivan kulman takana. Tervetuloa tutustumaan, Vepsäläinen toivottaa.

 

p

Pancho Villa
Ajurinkatu 26, 70110 Kuopio
ma – to 10.30 – 20, pe 10.30 – 23,
la 12 – 23, su 13 – 20
puh. 0500 606 078
kuopio@panchovilla.fi
www.panchovilla.fi
Myös Facebookissa