Jarkko Kivioja viihtyy luonnossa, mieluiten uskollisen kaverin Aatun kanssa.

Kuopion Hautakivipalvelu Oy on perinteikäs kuopiolainen hautakivien toimittaja. Hautakivien kunnostukset, kultaukset, hopeoinnit, puhdistukset ja pesut sekä myös aitoon kiveen kaiverretut, yksilölliset lemmikkien muistolaatat kuuluvat nekin yrityksen palveluihin.

Jarkko Kiviojalla on vahva suhde luontoon. Suomalainen metsä ja järvet, vaelluspolut ja laavut ovat yrittäjälle mieluisa ympäristö. Pitkä kokemus vaativistakin asiakassuhteista ja taito niiden vastapainoksi hiljentyä ja rauhoittua ovat molemmat eduksi nykyisessä työnkuvassa. Kuopion Hautakivipalvelu panostaa erityisesti hyvään palveluun, joka tarkoittaa ennen kaikkea henkilökohtaista ja paneutuvaa asiakaskontaktia.
– Hautakivi on pääsääntöisesti ajankohtainen surutyön aikana. Silloin on tärkeää, että asiat etenevät yhdellä puhelinsoitolla. Hautakiveä hankittaessa, kaiverrusta ja muita yksityiskohtia mietittäessä kokeneen asiantuntijan tuki on tarpeen. Kyseessä on hienotunteisuutta vaativa prosessi, jolle on varattava riittävästi aikaa, Kivioja kertoo.

Hautakivet takaisin uudenveroisiksi

Kuopion Hautakivipalvelun edustamia hautakiviä on toimitettu jo vuodesta 1932. Tänä päivänä yrityksen palveluvalikoima on todella laaja, esimerkiksi likaantuneet tai sammaloituneet hautakivet puhdistetaan ja tarvittaessa oikaistaan.
– Käytämme termiä entisöinti. Se tarkoittaa, että kiven tekstit näkyvät taas ja kivi on puhdas kaikilta sivuiltaan. Usein teksti saa myös uuden kultauksen, hopeoinnin tai mustauksen, toisinaan tekstiä lisätään. Myös lemmikkieläinten laadukkaat muistolaatat kuuluvat valikoimaamme, Jarkko Kivioja kertoo.

p

Kuopion
Hautakivipalvelu
Oppipojankuja 6, 70780 Kuopio
puh. 044 780 4798
jarkko.kivioja@gmail.com
www.hautakivipalvelut.fi