Moottorikelkkoja on tarjolla moneen käyttöön, esittelevät Atso Heiskanen (vas.), Kim Määttä, Janne Hattunen ja Timo Heiskanen.

Talvisiin töihin ja hankien huviajeluihin tarvitaan kunnon kalusto. Kone & Vene Center Oy myy ja huoltaa vankat, luotettavat ja monipuoliset Polaris-moottorikelkat ja -mönkijät.

Polaris on Suomen suosituin mönkijä. Tähän on monia syitä, kuten erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden paras nelivetotekniikka, reilut veto-ja kuormauskyvyt, turvallinen, mukava ja helppo ajettavuus ja urheilullinen suorituskyky. Myös lisävarusteita on tarjolla hyvin moneen tarpeeseen.

Monikäyttöinen mönkijä

– Polaris 570 Sportsman on myydyin mönkijämallimme huvi- ja työkäyttöön. Vastaavasti 1000-sarjaa myydään pääsääntöisesti erittäin raskaaseen ammattikäyttöön, yrittäjä Janne Hattunen Kone & Vene Centeristä esittelee.
– Monikäyttöisten mönkijöiden suosio on kasvussa. Ammattikäytön lisäksi mönkijöitä tarvitaan moneen ”siviilikäyttöön”, kuten veneiden ja laitureiden nostoon, polttopuiden hakuun, lumitöihin, aurauksiin, mökkiremontin kuljetuksiin sekä huviajeluihin.
Rattiohjattava, ohjaamolla ja lämmityslaitteella varustettu nelivetomönkijä on erinomainen työkone ja mopoauton turvallinen ja monikäyttöinen kilpailija. Mönkijöiden maastoliikkuvuutta voi vielä lisätä huomattavasti, kun alle laitetaan kumitelat.

Kelkkoja kaikkeen käyttöön

Myös Polari-moottorikelkkoja on tarjolla laaja kirjo lyhyistä reittikelkoista pitkiin umpihankikelkkoihin sekä kalamiesten ja metsänomistajien käyttämiin työkelkkoihin.
Kone & Vene Center huoltaa erimerkkisiä kelkkoja ja mönkijöitä. Kaikkien kulkupelien huoltoaika kannattaa aina varata hyvissä ajoin ennen ajokautta.
Kesäkautta varten yritys myy myös kotimaisia AMT- ja norjalaisia Sting-veneitä, veneilytarvikkeita sekä eri merkkisiä venemoottoreita. Valikoimiin kuuluvat lisäksi Suzuki- ja KTM-moottoripyörät, niiden huollot ja varaosat sekä moottoripyöräilyvarusteet.

p

Kone & Vene
Center Oy
Kaivotie 23, 70700 Kuopio
puh. 020 743 3080
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
info@konevenecenter.fi
konevenecenter.fi