Pyykkituvan koneilla tulee puhdasta jälkeä, Kristina Bulygina lupaa.

Leppävirran Pyykkitupa palvelee joustavasti niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Kesä on myös Pyykkituvalla vilkasta aikaa, yhä useampi helpottaa arkeaan käyttämällä ammattitaitoista pesulapalvelua.

Leppävirran Pyykkitupa on saavuttanut vakiintuneen aseman Leppävirralla ja lähialueilla aina Pieksämäkeä myöten. Yrittäjänä on toiminut kolme vuotta Kristina Bulygina. Pyykkituvan toiminnan kulmakiviä ovat monipuoliset peruspalvelut kohtuuhintaan ja asiakaslähtöisyys ilman jonotusta.
– Meille voi aina tuoda pyykit ilman ajanvarausta. Tarjoamamme pyykkien noutopalvelu toimii sekin tehokkaasti. Myös yritysasiakkaat on huomioitu ja teemmekin yhteistyötä myös pitopalveluiden kanssa. Juhlia varten meiltä löytyy vuokrattavia pöytäliinoja, Bulygina kertoo.

Kesäpyykit kuntoon ketterästi

Leppävirta on suosittu mökkikunta ja kesäasukkaat käyttävät mielellään pesulapalveluita. Tarjolla on edullista itsepalvelupesua ja myös pelkkä kuivatushuone on käytettävissä. Kristina Bulygina kertoo Pyykkituvan panostavan yksilölliseen palveluun, pesulapalvelut hoituvat kesäasukkaille vaikka avaimet käteen -systeemillä.
– Matkailijoita palvelemme muutenkin. Pyykkituvalla myynnissä oleva valikoima erilaisia Leppävirta-tuotteita upeista kelloista tekstiileihin ja kortteihin on tänä kesänä entistäkin monipuolisempi. Tervetuloa tutustumaan, Kristina toivottaa.

p

Leppävirran Pyykkitupa
Teollisuustie 2, 79100 Leppävirta
puh. 040 841 4936
ma – pe 8 – 16
leppavirran.pyykkitupa@hotmail.com
www.pyykkitupa.com