Savon XPress on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä arvostettu erikoisaikakauslehti, joka on ilmestynyt jo 15 vuotta. Lehtemme tavaramerkkejä ovat laadukkaat yritysesittelyt, mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, tyylikäs ja näyttävä kuvitus sekä ulkoasu. Printtijulkaisua tukevat digitaaliset kanavat.

Olemme tehneet yhteistyötä Savon XPressin kanssa jo vuosia. Savon XPressin jutut ovat toimineet hyvin erilaisissa palvelutuotteissa, aktivoineet myyntiä ja tuottaneet yhteydenottoja. Hyvät kuvat ja journalistinen taso miellyttävät, samoin se, että toimittajat ja kuvaajat kuuntelevat tarkalla korvalla asiakkaan tarpeita. Lehden jakelualue on laaja ja tavoittaa alueen ihmiset kattavasti. Savon XPress on monimuotoinen median edelläkävijä, rajojen rikkoja sekä luotettava, rehti ja kohtuuhintainen toimija.

Kaija Sääski, Savonia AMK

Olen oikein tyytyväinen yhteistyöhön. Yrittäjävetoinen yritys antaa liikkumavaraa ja tuotteita pystytään kehittämään ja miettimään kulloisenkin tarpeen mukaan yli kiinteiden mainospaikkojen ja kokojen. Idearikas porukka, joka miettii asiakkaan puolesta heille sopivia ratkaisuja.
Lelukuvastoliite on toiminut todella hyvin. Savon XPressin mukana tuleva lelukuvasto on vuoden ensimmäinen ja siitä joulunodotus alkaa! Huippuhinnat ja arvontalappu vetävät porukkaa kaupalle. XPressin tarpeeksi suuri jakelu ja hyvä laatu takaavat mainonnan onnistumisen.

Minna Kunnasluoto, Lelukauppa Partanen

Savon XPress auttaa Ravintolamestareita tavoitta­maan kohderyhmiä, joita muutoin olisi haasteellista tavoittaa. Toki yhteinen tavoitteemme on tavoittaa myös aivan uusia asiakkaita. Yhteistyö on sujunut joustavasti ja mutkattomasti. Erityiskiitoksen annan toimittajien luovasta panoksesta, yhteisissä aivoriihissä on syntynyt mainioita ideoita!
Olemme käyttäneet niin yksittäisiä juttuja, nelisivuista liitettä ja Facebook-yhteistyötä Savon XPressin kanssa, ja kaikista näistä olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta.

Eeva Mertanen, Ravintolamestarit

Asiakkaat ovat löytäneet palvelumme hyvin Savon XPressin artikkelien ansiosta. Olemme saaneet suoria yhteydenottoja ja uusia asiakaskontakteja. Yritykset ovat olleet vahva asiakaskuntamme jo aiemmin, mutta Savon XPressin avulla olemme tavoittaneet nyt myös yksityiset asiakkaat.
Jutuissa on hyvä, rento ja humoristinenkin ote. Liiketoiminnallisesti Savon XPressissä mukanaolo on ollut meille erittäin onnistunut ratkaisu.

Sami Pekkarinen, Savonia AMK Rakennuslaboratorio

Savon XPress on kauttaaltaan laadukas ja pitkäikäisempi lehti kuin muut vastaavat tuotteet. Olemme saaneet lehden kautta näkyvyyttä ja sellaisia asiakkaita, jotka eivät ole aiemmin liikkeestämme tienneet tai meillä asioineet. Yhteistyö on jouhevaa ja yrittäjälle helppoa. Ammattitaitoinen tiimi tekee jutun valmiiksi ja itse saan keskittyä omaan työhöni. Hyvistä kuvista ja näyttävistä jutuista on tullut asiakkailta positiivista palautetta.

Piatta Miettinen, Piattacó

Kauppahallin ja Savon XPress -lehden yhteistyö on ollut onnistunutta ja hedelmällistä. Näkyvyys lehdessä on lisännyt asiakasmääriämme selvästi. Nyt käytössämme ovat myös upeat, Savon XPressin toteuttamat kotisivut. XPressin luova tiimi kehittää aktiivisesti juuri meille sopivia, yksilöllisiä markkinointiratkaisuja.

Hanna Kokko, Kuopion Kauppahallin kauppiasyhdistys

Jutun ja kupongin yhdistelmä puree tosi hyvin. Laskimme kahden edellisen numeron aikana kontaktien määrän jopa kaksinkertaistuneen. XPressin selkeä markkinointikonsepti sopii meille mainiosti. Rehtiä viestintää suoraan oikean kohderyhmään!

Pia Tiilikainen, Pian Herkkuhetki

Meidän toimialallamme juttu XPressissä huomataan aina. Lehteä selvästikin luetaan tarkoin, sillä aina uuden numeron ilmestyessä US Saneerauksen juttua kommentoidaan. Savon XPress on toimiva tapa tehdä yritys tutuksi asiakkaille.

Urmas Seppel, US saneeraus

Olemme hyödyntäneet markki­noinnissamme Savon XPressin printtilehteä ja nettiversioita eri kokoisilla jutuilla. Myös uudet nettisivumme ovat Savon XPressin osaajien käsialaa videoita myöten. Toivoimme hommassa olevan tekemisen meininki ja näin on myös ollut. Me yrittäjät olemme saaneet keskittyä omaan erikoisosaamiseemme. Tekstit, kuvat ja videot ovat syntyneet viestintäalan ammattilaisilta joustavasti.

Jukka Tiilikainen ja Jarno Hiltunen, J-Metallikaluste

Perinteisten markkinointikanavien käyttö on yrityksessämme ollut viime vuosina minimaalista. Kokemuksiemme mukaan nykypäivän informaatio- ja mainostulvassa erottuminen ilman kymmenien tai satojentuhansien eurojen satsauksia on varsin haasteellista. Savon XPress on kuitenkin ollut virkistävä poikkeus perinteisen mainonnan valtavirrasta artikkelimuotoisine asiakasjuttuineen. Olemme olleet tyytyväisiä XPress-juttujen saamaan näkyvyyteen ja huomioon sekä julkaisun korkeaan laatuun.
Olemme saaneet positiivista palautetta niin vakioasiakkailtamme kuin satunnaisilta kävijöiltäkin, jutut on aina huomattu. Savon XPressin tekemät hieman pintaa syvemmältä luotaavat artikkelit ovat markkinointimielessä olleet huomattavasti tehokkaampia kuin perinteinen tuotteisiin ja niiden hintoihin pohjautuva mainonta.
Olemme tehneet säännöllistä yhteistyötä Savon XPressin kanssa jo useita vuosia ja se on aina toiminut saumattomasti. Asiointi on ollut mutkatonta ja rentoa sekä sovituista asioista on pidetty aina kiinni. Yhteistyöstä siis 10/10.

Kimmo Koskinen, Kuopion Pultti

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa: keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella printti- että nettilehtenä.

Painos on 75 000 – 90 000 kpl/numero. Lehden jakaa Suomen Suoralähetys Oy. Kotitalousjakelu on Kuopion alueella, muun muassa Leppävirran, Kurkimäen, Syvänniemen, Karttulan, Vehmersalmen, Riistaveden, Pöljän, Siilinjärven, Nilsiän, Tahkon ja Maaningan taajamissa.

Lisäksi lehti on telinejakelussa kauppakeskuksissa, tavarataloissa, liikenneasemilla ja hotelleissa tavoittaen myös seudulle saapuvat matkailijat.

Juttujen koot

• Aukeama
• Koko sivu
•Puoli sivua
• 1/3 sivua

Savon XPress -lehti sisältää myös Info X Kuopio -sivut, joilta löytyvät ajankohtaiset menovinkit ja tapahtumat. Näille sivuille voit varata perinteistä ilmoitustilaa.

Ilmoituskoot Info X Kuopioon

• 1/6-sivu (95 x 90 mm)
• 1/4-sivu (95 x 135mm)
• 1/2-sivu pysty (95 x 270 mm)
• Tarjouskuponki (80 x 50 mm)