Joustava asiakaspalvelu on Martikaisen Konevuokraamolle kunnia-asia, Jari (vas.) ja Mikko Martikainen sanovat.

Monipuolinen, kasvava tuotevalikoima takaa, että laadukasta kalustoa on niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Martikaisen Konevuokraamo Sorsasalossa vuokraa laitteet monenlaiseen tarpeeseen ja nopeallakin varoitusajalla. 1600 numeroidun vuokratuotteen kantaa lisätään tarpeen mukaan.
– Omat koulutetut huoltomiehet pitävät laitteet kunnossa ja kotimaisten tuotteiden ollessa kyseessä saamme myös nopeasti yhteyden tehtaalle, mikäli tarve vaatii, Mikko ja Jari Martikainen kertovat.

Kalusto monipuolisin varustein

Pienkuormaajiin on tavallisten sorakauhan ja trukkipiikkien lisäksi myös erikoisempia varusteita kuten maantasausritilät tai maapora ja ruuvipaaluadapteri. Näin peruskone palvelee monenlaisessa tehtävässä.
Laajat valikoimat löytyvät myös nestekaasusta, varastosta on AGA:n kaasupulloja 2 – 33 kiloon saakka mukaan lukien 5 ja 10 kg komposiittipullot.
– Kone- ja välinevuokrauksen lisäksi suoritamme kesäaikaan asiakkaiden pihoissa kantojen jyrsintää.
Martikaisen Konevuokraamossa panostetaan jouhevaan asiakaspalveluun.
– Palvelemme arkipäivien lisäksi myös lauantaisin ympäri vuoden. Sen lisäksi meidät saa puhelimella kiinni. Kuopion lisäksi toimipisteet löytyvät myös Juankoskelta, Lapinlahdelta, Pielavedeltä ja Suonenjoelta. Sivutoimipisteessä on perusvalikoima ja tarvittavassa täydennystä saadaan Sorsasalosta.

p

Martikaisen
Konevuokraamo
Leppälammentie 1, 70420 Kuopio
ma – pe 7.30 – 16.30, la 9 – 13
puh. 017 465 3011
Jari 0400 418 208
Mikko 044 529 3744
palaute@martikaisenkonevuokraamo.fi
www.martikaisenkonevuokraamo.fi
Myös Facebookissa