Aku Ålander (vas.) ja Jouni Vähäsarja tekevät lämpöpatteri- ja -putkiremonttia rivitaloyhtiössä.

Savon LVI-Talo suunnittelee ja tekee 20 vuoden kokemuksella LVI -alan asennukset ja remontit. Yritys myös myy, asentaa ja huoltaa muun muassa uudet lämmitysjärjestelmät sekä alan muut laitteet ja koneet. Yrityksen myymälöistä löytyy laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita.

Savon LVI-Talo Oy perustettiin 1998 Lapinlahdella ja vuonna 2004 oli Kuopion myymälän avajaiset. Aluksi yritys keskittyi lvi-tuotteiden myyntiin, mutta myöhemmin palveluihin lisättiin alan suunnittelu- ja asennustyöt.
– Urakoinnit sekä kerrostalo- ja rivitalosaneeraukset otettiin myös mukaan, ja nyt niiden osuus on noin 65 prosenttia liikevaihdosta, yrittäjä Heikki Luomi kertoo.
– Tarjoamme myös omakoti-, kesämökki- ja teollisuuskiinteistöremontteja ja olemme mukana uudisrakentamisessa. ”Selkänojanamme” on Hanakat-ketju, jonka kautta asiakkaille on tarjolla remonttirahoitusta ja K-Plussa-etua.
Savon LVI-Talon liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 30 henkilöä.

Energialaitteet kuntoon

Maalämmön hyödyntäminen sekä ilma-vesipumppujärjestelmien ja muiden uusien lämmitysmenetelmien kehitys jatkuu koko ajan. Uusimpia ja paljon kysyttyjä palveluja ovatkin energialaitteiden myynti ja asennus.
Savon LVI-Talon osaaminen on ajan tasalla. Yritys tekee myös esimerkiksi remontteja, joissa pientalojen vanhoja lämmitysjärjestelmiä vaihdetaan uuden ajan energiatehokkaisiin menetelmiin.
– Meillä on vahva LVI-alan tarvike- ja laiteosaaminen, joten myymälöistämme löytyy todella hyvin varaosia vanhempiinkin laitteisiin. Tuotenimikkeitä on varastossa noin 8 000 erilaista. Meillä erikoisliikkeen myymälöissä asiakas näkee laitteet ja tarvikkeet paikan päällä ja saa asiantuntevaa palvelua. Osaamme neuvoa asiakasta niin, että asia tulee kerralla kuntoon, Luomi korostaa.
Tavallinen ”kivijalkakauppa” on siis edelleen tärkeä osa hyvää kokonaispalvelua, mutta kovaa vauhtia uudistuva verkkokauppa tarjoaa asiakkaille lisävaihtoehtoja.

Vesi tulee ja menee

Savon LVI-Talo on oikea osoite myös silloin, kun elämää halutaan helpottaa mökkioloissa.
Asennetaan vesiputket, hyvä vesiautomaatti pumppaamaan veden kaivosta mökkisaunaan, -keittiöön ja wc:hen, ja lämmintä vettä saadaan tehokkaalla lämminvesivaraajalla. Tähän lisätään vielä jätevesijärjestelmä, niin paketti on koossa.
Savon LVI-Talo tekee suunnitelmat alusta loppuun ja antaa hyvät neuvot ja ohjeet tarvikkeineen mukaan. Tarvittaessa osa järjestelmistä voidaan rakentaa myymälässä valmiiksi.

 

 

Luotettavat vesiautomaatit ja tehokkaat vedenlämmittimet ovat kesämökkiasujien suosikkeja, myyjä Kari Heiskanen kertoo.

p

Savon LVI-Talo Oy
Tehdaskatu 24, 70260 Kuopio
puh. 017 279 8888
ma – pe 7.30 – 16.30
www.savonlvi-talo.fi
Myös Facebookissa