Talentreen kokousporukka päätti testata lauteet ja löylykauhan kantaman heti saunalle tultuaan.

Sektorin Sauna sijaitsee kauppakeskus Sektorin ylimmässä kerroksessa, torin laidalla. Uudistuneet tilat sopivat loistavasti niin rentoon saunailtaan kuin myös kokoukseen normaalia luovemmalla otteella.

Sektorin Sauna on inspiroiva kokous- ja saunatila, jossa kokous tai illanvietto onnistuu rennossa ja luovassa ilmapiirissä. Muunneltavaa tilaa on yhteensä 15 hengen kokous-porukoista 35 hengen saunailtaan. Ravintolamestarit haluaa tarjota aivan uudenlaisen sauna- ja kokoustilan perinteisten ratkaisujen rinnalle.
– Usein pidetään päivä kokousta, illalla jatketaan saunomalla ja taas ollaan pöydän ääressä. Paraatipaikalla torin laidalla sijaitseva Sektorin Sauna luo otolliset olosuhteet rakentaa päivään tai iltaan hieman luovempi tulokulma. Muokattavissa oleskelutiloissa ollaan rennosti sohvilla, divaaneilla tai lattialla. Käytössä on kuitenkin kaikki tarvittava audiovisuaalinen tarpeisto, joten käytännössä aivoriihi, luova palaveri tai suunnittelukokous onnistuu näissä tiloissa vaikka koko päiväksi. Näissä tiloissa innovointi kihahtaa ja luovuusmittari kilahtaa kuumaksi, toimitusjohtaja Eeva Mertanen lupaa.

Maukkaita elämyksiä myös saunailtaan

Omat juomat saa tuoda mukanaan ja ruokatarjoiluihin löytyy Isä Camillon keittiöstä joustava vaihtoehto pikkupurtavista isompaan kattaukseen.
– Olipa kyseessä kokous, aivoriihi tai illanvietto saunoineen, me toimitamme tarpeen mukaan asiakkaan toiveiden mukaiset ruoat. Erilaisille yhdistelmille on tilaa ja suunnittelemme mielellämme luovaan tilaan sopivat kattaukset. Sektorin Sauna on helposti muokattava tila monenlaiseen tilaisuuteen ja aika harvan saunan terassilta pääsee ihailemaan kauppatorin tapahtumia. Tervetuloa kokeilemaan luovia löylyjä urbaaniin tyyliin ja tavallista rennommassa ilmapiirissä, ravintola Isä Camillon keittiömestari Sami Kinnunen toivottaa.

p

Sektorin Sauna
Varaukset varauskalenterin kautta: http://saunat.ravintolamestarit.net
Saunavarauksiin liittyvät tiedustelut sauna@ravintolamestarit.net.