Ravintolamestarit tarjoaa modernin ja innovatiivisen sauna- ja kokoustilan perinteisten ratkaisujen rinnalle. Sektorin Sauna on upea saunatila keskellä Kuopiota, torin itälaidan liiketalon ylimmässä kerroksessa. Saunalla kokous tai illanvietto onnistuu tavallista rennommassa ja luovemmassa ilmapiirissä.
Sektorin Sauna luo otolliset olosuhteet kokouspäivän tai illan luovuutta ruokkivalle ilmapiirille. Muokattavissa oleskelutiloissa oleskellaan rennosti sohvilla, divaaneilla tai lattialla. Käytössä on kaikki tarvittava audiovisuaalinen tarpeisto. Aivoriihi, luova palaveri tai suunnittelukokous onnistuu tiloissa vaikka koko päivän kestävänä tapahtumana, tarvittava välineistö on paikan päällä. Sektorin saunalla innovointi yltyy ja luovat löylyt kruunaavat erilaisen kokouksen tai tavallista tyylikkäämmän saunaillan. Muunneltavaa tilaa on yhteensä 15 hengen kokousporukoista 35 hengen saunailtoihin.
Sektorin sauna on myös inspiroiva kokoustila. Rauhallinen ja viihtyisä oma tila takaa hyvät olosuhteet tulokselliselle palaverille ja kokoukselle. Tilavuokra päiväkokoukseen 9 – 16 on 150 euroa. Hintaan ei sisälly saunomista. Sektorin saunatilan yhteydessä on myös erillinen 12 hengen kokouskabinetti varustettuna suurella näytöllä ja omalla sisäänkäynnillä sekä näköalalla Kuopion ydinkeskustasta kohti satamaa.


Ravintolamestarit – ja juhlat onnistuvat

Ravintolamestareiden kattava juhlapalvelu järjestää juuri sopivat pöydän antimet, olipa kyseessä romanttinen kahden hengen illallinen tai vauhdikkaat satojen henkien pikkujoulut tai yritysjuhlat, häistä ja vuosijuhlista puhumattakaan. Korkeatasoinen, herkullinen ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta ja ajan tasalla oleva kuljetuskalusto takaavat sen että juhlaväki ja pitojen järjestäjä voivat keskittyä itse asiaan eli nauttimaan juhlista. Kaikista keittiöistämme onnistuvat tarjoilut myös asiakkaan omiin tiloihin, palvelu pelaa vaikka kotisohvalle. Tarpeen mukaan järjestämme myös juhlatilan somistuksineen, tarjoilun, äänentoiston ja laadukkaan ohjelman
– yhdessä tai erikseen, aivan kuten sinä haluat!

www.ravintolamestarit.net