Lelukaupan väki ja pehmoiset tukihenkilöt valmiina, tervetuloa lelukauppaan!

Minnan Lelu Oy, Lelukauppa Partasen yrittäjä Minna Kunnasluodon yritys, täytti elokuussa jo kuusi vuotta. Kuluneeseen vuoteen mahtuu paljon suuria ja iloisia asioita.

Kauppakeskus Minna uudet tilaratkaisut mahdollistivat Lelukauppa Partaselle muuton uusiin tiloihin. Partanen löytyy kuitenkin edelleen Minnasta.
– Hirmuisesti ei tarvitse uutta reittiä opetella. Yläkerrasta kun laskeutuu rullaportaita alas, ei käännytä enää oikealle vaan nyt mennään vasemmalle. Mikä mukavinta, meille on nyt kolme sisäänkäyntiä entisen yhden sijasta. Myös ulkoa pääsee meille suoraan eli halutessamme voimme olla auki muinakin kuin kauppakeskuksen aukioloaikoina. Uudet tilat ovat selkeämmät ja avarammat, asiointi sujuu entistäkin viihtyisämmässä miljöössä, yrittäjä Minna Kunnasluoto kertoo.
Uudet tilat mahdollistavat myös verkkokaupan tehokkaamman toiminnan.
– Viime vuonna verkkokauppa lisääntyi kovasti ja kasvu jatkuu. Varastotila on siis todella tarpeen ja nyt meillä on sitä omasta takaa, Kunnasluoto iloitsee.

Vuoden Yrittäjä ei yritä yksin

Kun lelukaupan hyllyt oli uusissa tiloissa saatu jonkunmoiseen järjestykseen, oli vuorossa iloisia uutisia. Kun Kuopion Yrittäjät valitsivat syyskuun alussa Vuoden Yrittäjän, valinta kohdistui Minna Kunnasluotoon. Vaikka yrittäjä itse kantaa aina sen lopullisen vastuun yrityksestään, on tukijoukoilla suuri merkitys.
– Kieltämättä tämä tunnustus tuntui mukavalta monen työteliään vuoden jälkeen. Perhe on ollut täysillä mukana ja aviomieheni panos esimerkiksi verkkokaupan kehittäjänä on ollut todella arvokas. Ennen kaikkea tämä tiimi, joka kaupassa työskentelee, on ansainnut kiitoksen työstään. Muutossakin porukan teho nähtiin, ylimääräisiä kiinniolopäiviä tarvittiin vain yksi. Kiitos myös talkooporukalle, joka ahkeroi kanssamme. Nyt on kiva toivottaa kaikki tervetulleiksi uudistuneeseen lelukauppaan, Minna Kunnasluoto toivottaa.

p

Lelukauppa Partanen
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18
70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
myynti@lelupartanen.fi
www.lelupartanen.fi