Keittiömestari Arthur Thure luottaa paikallisiin raaka-aineisiin.
Puijon Torniravintola on jo 60 vuoden ajan ollut kuopiolaisen ravintolaelämän todellinen maamerkki. Nykyään ravintola tunnetaan huikeiden maisemiensa lisäksi etenkin lähiruoka-ajattelustaan. Torniravintolan keittiömestari Arthur Thure luottaa paikallisiin raaka-aineisiin.
– Torniravintolan tavoite on, että käytettävien raaka-aineiden tuottajat näkyvät Puijon tornista. Meillä tunnetaan tuottajat ja tiedetään, mistä liha tulee, missä vihannekset ovat kasvaneet ja mistä luonnon antimet on kerätty, Arthur avaa Torniravintolan ruokafilosofiaa.
Marraskuussa keittiömestarina aloittaneella Arthurilla on Torniravintolassa työskentelyyn vahva kokemus, hän tuli ensimmäiseen harjoitteluun Ravintolamestareille jo vuonna 2013 ja ura on edennyt johdonmukaisesti kohti keittiömestarin tehtäviä. Vaativan työn vastapainona kaupungin korkeimman keittiön osaaja viihtyy myös rockin parissa. Hänet tunnetaan musiikkipiireissä Thermate-bändin laulusolistina.