Kuopion Pultin tiimi valmiina töihin. Ylärivissä vasemmalta Juho Rautiainen, Timo Jussila, Seppo Martikainen, Marko Vepsäläinen, Hannu Tuppurainen, Jussi Miettinen, Petri Määttä ja Kimmo Koskinen. Alarivissä vasemmalta Ismo Partanen ja Ossi Lähdesmäki.

Huippulaatua ja joustavaa palvelua ammattirakentajille

Kuopion Pultti Oy on kiinnitys- ja rakennustarvikkeiden kuopiolainen erikoisliike, joka kymmenessä vuodessa on saavuttanut rakentajien vankan luottamuksen. Ammattitason työkalujen lisäksi Kuopion Pultista löytyvät huippulaatuiset työjalkineet ja tekstiilit, joiden valinnassa auttaa kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Kuopion Pultti merkittiin kaupparekisteriin helmikuussa 2008 ja myymälän ovet avattiin toukokuussa. Juhlavuottaan viettävä yritys panosti heti alusta lähtien samoihin menestystekijöihin kuin tänäkin päivänä.
Kolmisopessa myydään tavaraa, joka vastaa vaativankin asiakkaan tarpeisiin.

Laatutuotteita ja joustavaa palvelua

Aluejohtaja Kimmo Koskinen kertoo Kuopion Pultin panostavan huippulaatuun ja huippumerkkien todella laajaan valikoimaan. Boschin, Hitachin, Festoolin ja Pasloden sähkö- ja akkutyökalut sekä Soudalin ja Tremcon rakennuskemikaalit edustavat alansa kärkeä. Petzlin, Scottin ja Zeklerin henkilösuojaimet sekä Blåkläderin ja L.Bradorin työvaatteet kuten myös kotimaiset Jalas ja Sievi turva- ja työjalkineet ovat kovassa käytössä alueen työmailla. Guiden ja Tegeran työkäsineet edustavat nekin aivan jotain muuta kuin normirukkaset.
– Myymme ammattilaistason tuotteita ammattirakentajille sekä muille laatua arvostaville asiakkaille. Yli 15 000 eri tuotetta sisältävä varastomme tarjoaa nopean vasteajan asiakkaidemme tarpeille, jonka lisäksi panostamme ammattitaitoiseen, asiakaslähtöiseen sekä nopeaan ja joustavaan palveluun. Näillä keinoin tuotamme selkeää lisäarvoa asiakkaillemme ja nämä seikat ovat myös pitkäaikaisten asiakassuhteidemme peruskivi. Seuraamme myös alan kehitystä jatkuvasti ja kuuntelemme asiakkaidemme kommentteja kentältä. Työmailta se paras palaute tuotteiden toimivuudesta ja mahdollisista kehittämisen kohteista useimmiten saadaan, Koskinen kertoo.

Kokemusta ja asiantuntemusta

Paraskaan tuotevalikoima ja kansainväliset laatumerkit eivät välttämättä kohtaa oikeita asiakkaita oikeaan aikaan, mikäli välistä puuttuu eräs tärkeä tekijä. Asiansa osaava ja motivoitunut henkilökunta on ensiarvoisen tärkeä laatutekijä palveluun panostavassa erikoisosaajien yrityksessä. Kimmo Koskinen tietää, että osaavista tekijöistä toimialalla suorastaan kilpaillaan.
– Kymmenen vuotta sitten aloitettiin kolmen työntekijän voimin. Keskimäärin yksi per vuosi on väkimäärä lisääntynyt ja nyt porukkaa on jo toistakymmentä. Ilolla täytyy todeta, että Kuopion Pulttiin on saatu rekrytoitua hommansa hallitsevaa porukkaa jolla asenne ja halu päivittää osaamistaan on ollut korkealla tasolla. Vaihtuvuus on ollut varsin vähäistä, eikä yksikään ole maailmalle lähtenyt ovet paukkuen. Kaikkien entistenkin pulttilaisten kanssa on herrasmiessopimus, että tekijöille on aina tilaa tässä firmassa, Koskinen tiivistää ja antaa lopuksi kiitokset sinne, minne ne kuuluvat.
– Tällä alalla kymmenen vuotta jatkuvan kasvun ja kehityksen aikaa on kova suoritus. Se ei olisi ollut mahdollista ilman loistavia asiakkaitamme ja pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme. Heille kaikille iso kiitos, jatketaan samaan malliin tulevatkin vuosikymmenet!

p

Kuopion Pultti
Kolmisopentie 18 B
70780 KUOPIO
puh. 044 700 7580
ma – pe 06.30 – 16.30
la suljettu
kuopion.pultti@pulttiketju.fi
www.kuopionpultti.fi