Tuu ja poikkee! Marko, Piia, Pasi ja Mika palvelevat sinua Savon Teollisuuspalvelussa.

Hitsauksen ja työkalujen erikoisliike Savon Teollisuuspalvelu on Kuopion vanhimpia edelleen toimivia alan yrityksiä. Nyt perinteikäs yritys palvelee uudistuneella ja nuorekkaalla ilmeellä.

Savon Teollisuuspalvelun tiloihin on tehty laaja remontti, jonka ansiosta koneet ja tarvikkeet ovat esillä entistä paremmin. Raikkaan ulkonäön lisäksi myös henkilökunta on osin uudistunut, sillä asiantuntevien ammattilaisten joukkoon kuuluu nyt myös pitkän linjan myyntimies Mika Perämaa.
– Olemme käyneet myös valikoimamme tarkasti läpi ja päivittäneet sen vastaamaan nykyajan tarpeita. Tarjoamme laadukkaita tuotteita kohtuuhinnalla niin ammattilaisille kuin harrastajille, Pasi Moilanen kertoo.

Kattavat valikoimat

Valikoimiin kuuluvat muun muassa ajoneuvojen ja teollisuuden voiteluaineet, Kemppi-hitsauskoneet ja -tarvikkeet, Elga-hitsauslisäaineet, Metabo- ja Makita-sähkötyökalut sekä henkilökohtaiset suojaimet, turvajalkineet, työvaatteet, kemikaalit, käsityökalut, Aga teollisuuskaasut ja paljon muuta.
– Valikoimamme ovat erittäin kattavat. Tavaraa pyritään pitämään varastossa runsaasti, joten asiakas saa tuotteen mukaansa joko heti hyllystä tai nopealla toimitusajalla. Olemme uudistaneet myös hyllytys- ja kaupintapalvelumme teollisuuteen. Pistäytykäähän tutustumassa uusittuun myymälään ja palveluihin, Moilanen muistuttaa.

p

Savon Teollisuuspalvelu Oy
Leppälammentie 1, 70420 Kuopio
puh. 010 315 4880
Asiakaspalvelu@savonteollisuuspalvelu.fi
www.savonteollisuuspalvelu.fi
www.facebook.com/savonteollisuuspalvelu