Me pelastamme sinut kurjalta kylpyhuoneelta. Myymälän väki vasemmalta kylpyhuonemyyjät Emma Ronkainen ja Mikko Ruotsalainen ja myymälävastaava Jaana Leskinen. Oikealla ammattiasiakkaille tutummat kasvot projektipäällikkö Anne Tikkanen ja myyntipäällikkö Harri Leskinen.

Laattapiste haluaa pelastaa suomalaiset kurjilta kylpyhuoneilta. Poikkea myymälään ja valitse sopivat tuotteet tai tilaa koko remontti avaimet käteen -periaatteella.

Kylpyhuonetuotteet ovat Laattapisteen valikoiman sydän. Laadukkaista laatoista, vesikalusteista ja kylpyhuonekalusteista löytyy vaihtoehtoja niin klassiseen kuin moderniinkin makuun ja jokaiselle kukkarolle.
Lisäksi valikoimassa on muihin tiloihin sopivia keraamisia laattoja, luonnonkiviä, tekstiililaattoja ja vinyylilankkuja. Myös pohjatöissä ja vedeneristyksessä tarvittavat tuotteet saa Laattapisteeltä samalla kertaa.
Tuotteiden valinnassa auttavat ammattitaitoiset myyjät. Suunnittelua varten kannattaa varata aika etukäteen Laattapisteen nettisivuilla. Suunnitelman saadaan mukaansa havainnollisena 3D-kuvana.
– Paneudumme asiakkaan asiaan, olipa kohde omakotitalo, kesämökki tai pieni vessa. Mietimme yhdessä, miten tilaan saa parhaat ratkaisut, myymälävastaava Jaana Leskinen sanoo.

Tervetuloa uudistuneeseen myymälään

Kuopiossa Laattapisteen myymälä on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Remontin myötä myymälästä on kuoriutunut selkeä, avara ja valoisa tila, jossa on helppo tutustua tuotteisiin.
Jaana Leskinen kertoo, että valikoima on esillä entistä laajempana. Kalusteita on nähtävänä enemmän kuin ennen. Kokonaan uutena tuoteryhmänä esillä ovat pehmeät lattiapäällysteet: tekstiililaatat ja -matot sekä vinyylilankut ja -lattiat. Myymälässä on myös useampi esimerkkimiljöö, joista voi poimia vinkkejä oman remontin suunnitteluun.
Aukioloaikoihinkin tuli muutoksia. Myymälä on nyt avoinna lauantaisin ja palvelee paremmin myös niitä, jotka eivät arkisin pääse helposti paikalle.
– Käytössä on neukkari, joten meidän tuotteita käyttävä suunnittelija voi tulla tänne pitämään palaverin asiakkaansa kanssa, Jaana Leskinen lisää.

Maailman helpoin kylpyhuoneremontti takuutyönä

Kylpyhuoneremontti on iso projekti, jonka johtaminen ja aikataulujen sovittelu vievät paljon aikaa. Laattapiste tarjoaa ratkaisuksi avaimet käteen -remonttia.
Myyntipäällikkö Harri Leskinen kertoo, että asiakas saa remontille kiinteän aikataulun ja hinnan, ja ammattilaiset hoitavat koko urakan alusta loppuun. Remonttityölle Laattapiste antaa kymmenen vuoden takuun.
– Kun asiakkaalla on kaikki tiedossa etukäteen, hän voi lähteä vaikka lomalle remontin ajaksi. Kun hän tulee takaisin, kaikki on valmista loppusiivousta myöten.
Asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla. Harri Leskisen mukaan 94 prosenttia yrityksen kaikista remonttiasiakkaista ilmoitti olevansa erittäin tyytyväisiä remontin laatuun ja lopputulokseen. Tutkimuksen teki tutkimusyritys MainIdea.

 


Suomalainen perheyritys

Laattapisteen perustivat Ann-Marie ja Heikki Haru vuonna 1979. He remontoivat asuntoja myyntikuntoon ja huomasivat, että laattavalikoima oli Suomessa kapea.
He ratkaisivat ongelman tuomalla laattoja ulkomailta omiin tarpeisiinsa. Persoonalliset laatat herättivät mielenkiintoa laajemminkin, ja Harut avasivat pian oman kivijalkamyymälän Helsinkiin.
Tänään Laattapiste palvelee kuluttajia ja ammattiasiakkaita kautta maan. Myymälöitä yrityksellä on parikymmentä ja työntekijöitä lähes 150. Perheyritystä luotsaavat Ann-Marien ja Heikin pojat Tommi ja Petteri Haru.

 

p

Laattapiste Kuopio
Leväsentie 7 A
70700 Kuopio
017 266 3500
kuopio@laattapiste.fi
www.laattapiste.fi
ma – pe 8 – 18, la 10 – 14
Varaa maksuton suunnitteluaika: www.laattapiste.fi/ajanvaraus