Tänä kesänä innostutaan luonto- ja viidakkokuoseista, Mervi Martikainen sanoo.

Kesän muoti leiskuu värikkäänä. Voimakkaat, punaisen ja vihreän eri sävyt sekä safari- ja kukkakuosit näkyvät 76 Blousesin tämän kesän valikoimissa.

Vihreän ja punainen näkyvät niin asuissa kuin asusteissa. Kun niitä yhdistää valkoiseen ja farkkuun, on yleisilme raikas. Punaisen, sinisen ja valkoisen yhdistelmä taas on klassikko ja ajankohtainen vuodesta toiseen, Mervi Martikainen kertoo.
Alkukesällä sävyt ovat kirkkaita, mutta loppukesän valikoimiin tulee myös murrettuja sävyjä kuten luumu, viininpunainen, sinapinkeltainen ja petrooli.
Viidakkokuosien lisäksi retrotyyli ja kasari näkyy vaatteissa. Esimerkiksi pastellin sävyt ja jakkupuvut ovat pinnalla. Materiaaleista löytyy myös luonnonkuituja kuten puuvillaa ja pellavaa.
Helmat saavat tänä kesänä hulmuta monessa mitassa, niin polvi- kuin maksimittaisena.
– Myös erilaiset epäsymmetriset helmat sekä naiselliset röyhelöt ja salsahameet ovat nyt trendikkäitä.

Laadukkaat merkit ja monipuolinen valikoima

Matkuksen 76 Blouses tarjoaa laajat valikoimat laadukasta, vaihtoehtoista muotia naisille. Martikainen on valinnut liikkeeseen laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä.
– Cream on naisellinen, romanttinen ja boheemi merkki, joka tarjoaa kasuaalia muotia kolmekymppisille ja sitä vanhemmille naisille. Kaffe taas on trendejä seuraavan naisen valinta. Myös Culture on trendikäs, katumuodista vaikutteita ottava vaatemerkki, joka yhdistelee rohkeasti erilaisia materiaaleja ja kuituja. Ze-Ze taas tarjoaa klassisempaa muotia.
Liikkeestä löytyy myös Naisten Pukutehtaan housuvalikoima, joissa on hyvä, suomalainen mitoitus.
– Kokovalikoimamme on 34 – 50, joten meiltä löytyy moneen tyyliin ja vartaloon istuvat asut, Martikainen muistuttaa.

 

 

p

76 Blouses
Matkus Shopping Center
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 10 – 19, su 11 – 18
puh. 040 706 7580
info@76blouses.fi
www.76blouses.fi
Myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä