Fysioterapiaan voi tulla ilman lähetettä tai maksusitoumusta, kuntoutus- ja hyvinvointipalvelujen palvelujohtaja
Heli Vehkala (edessä) ja työfysioterapeutti Outi-Maria Siponen kertovat.

Kunnonpaikalla on pitkä ja vahva kokemus kuntoutustoiminnasta. Fysioklinikan ammattitaitoinen, moniammatillinen henkilökunta auttaa asiakkaita niin vaivojen ennaltaehkäisyssä kuin ilmenneiden ongelmien ratkaisussa.

Kunnonpaikka tarjoaa monipuolisia avoterapiapalveluja. Tarjolla on asiakkaan tarpeiden mukaan fysio-, jalka-, lymfa-, allas-, toiminta- ja työfysioterapiaa. Myös ravitsemusterapeutti, lääkäri ja psykologi tarjoavat asiantuntemustaan. Kunnonpaikan asiakkaiksi ovat tervetulleita kaikki.
– Monilla on käsitys, että Kunnonpaikkaan tarvitaan lääkärin lähete tai Kelan tai vakuutusyhtiön maksusitoumus. Asiakkaaksemme voi kuitenkin tulla myös ilman lähetettä tai maksusitoumusta. Haluammekin entistä enemmän tuoda ihmisten tietoon, että loistavat palvelumme on tarkoitettu kaikille, palvelujohtaja Heli Vehkala kertoo.

Apua altaasta

Vehkala muistuttaa, että fysioterapia kannattaa ilman varsinaisia vaivojakin, sillä ennaltaehkäisyn merkitys on suuri. Ongelmien ilmetessä Kunnonpaikasta löytyy apua esimerkiksi työikäisten ihmisten kiputilojen, tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä tilapäisten ongelmien kuten urheiluvammojen hoidossa.
Hyvänä esimerkkinä Kunnonpaikan palveluista on PhysioTouch-hoito, jolla saadaan erinomaisia tuloksia turvotuksen ja kivun hoitoon. Allasterapia puolestaan on tehokas tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä neurologisten sairauksien ja leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa. Allasterapia sopii hyvin myös vaikeavammaisille henkilöille. Molemmat mainituista terapiamuodoista ovat hyviä esimerkkejä monipuolisista palveluistamme, joita harvemmissa paikoissa on tarjota.

Monipuolisten palvelujen keskus

Luonnonkauniilla paikalla sijaitseva Kunnonpaikka on vain kymmenen minuutin matkan päässä Kuopion keskustasta. Perille pääsee niin bussilla kuin omalla autolla. Myös ilmainen, tilava parkkipaikka tekee Kunnonpaikkaan tulon helpoksi. Fysioterapian lisäksi tarjolla on paljon aktiviteetteja, joten monipuolisten palvelujen keskuksessa viihtyy pidempäänkin.
– Ravintolassa on tarjolla maittavaa, terveellistä lounasta ja asiakkaita palvelee mukavan savolainen, lupsakka henkilökunta. Asiakkaiden käytössä on myös alueen parhaimpiin kuuluva kylpylä sekä neljä laadukasta kuntosalia, Vehkala muistuttaa.

 

 

p

Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
puh. 044 788 9489, 044 747 6520,
vaihde: 044 747 6111
hyvinvointi@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa