Kun rakennuksen katolla on paljon taitteita, on saumakatto erityisen hyvä ja turvallinen ratkaisu.

Kuopion eläinpuiston uusien kattojen alla on hyvä olla niin eläimillä kuin ihmisillä. Siitä pitää huolen AitoKatto, joka on kevään aikana uusinut molempien päärakennusten sekä kymmenen eläinsuojan katot.

Eläinpuiston päärakennuksessa oli ennen tiilikuvioitu peltikatto, joka oli päässyt paikoin vuotamaan taitteiden kohdalta. Näyttävän rakennuksen katolla onkin kattolyhtyjä ja erilaisia muotoja, joiden saumoista vuodot helposti tapahtuvat.
– Tämäntyyppisessä katossa saumakaton erinomaisuus korostuu erityisesti. Saumakatto asennetaan täysin tiiviisti ilman, että peltiin tehdään reikiä, joten saumakatto on turvallinen valinta, Markus Kauhanen kertoo.
Uuden katon asennuksen yhteydessä korjattiin myös rakenteita aiempien vuotojen osalta. Kauhanen kiittelee sitä, että asialla oltiin hyvissä ajoin, ennen vahinkojen pahentumista

Tyyliä ja tarkkuutta

Monimuotoisen katon rakentaminen vaatii asiantuntemuksen ja ammattitaidon lisäksi tarkkuutta ja huolellisuutta. Sitä yrityksestä löytyy.
Myös Kuopion eläinpuiston yrittäjät Miia Tukiainen ja Outi Parviainen ovat tyytyväisiä yrityksen työskentelyyn.
– Päärakennuksen katto ei ole aivan yksinkertaisimmasta päästä, vaan varsin hankala asennettava. Lisäksi urakkaan kuului monta muutakin kattoa. AitoKatto teki pitkää päivää työmaalla ja olemme olleet jälkeen tyytyväisiä.
Isot ja pienet kattoprojektit
AitoKatto toteuttaa ammattitaidolla isot ja pienet kattoprojektit. Yrityksen puoleen kannattaa kääntyä myös, mikäli viime talven lumet aiheuttivat vaurioita katossa tai sen varusteissa.
– Kesästä huolimatta nyt on hyvä hetki myös pohtia, olisiko kattorakenteita, tikkaita tai lumiesteitä syytä vahvistaa tulevaa talvea varten, Kauhanen muistuttaa.

 

p

AitoKatto
Itkonniemenkatu 29 a,
70500 Kuopio (vanha vaneritehdas)
puh. 050 339 6105
matti@aitokatto.fi
markus@aitokatto.fi
www.aitokatto.fi

PeltiKii Palvelu/
Markus Kauhanen Oy
puh. 044 546 0256
www.peltikii.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa!