Katsastusasema Guru on täyden palvelun katsastusasema.

Katsastusasema Guru on siilinjärveläinen, palveleva katsastusasema. Viihtyisät tilat, monipuoliset palvelut ja hyvä asiakaspalvelu tekevät asioinnista helppoa ja miellyttävää.

Toukokuussa toimintansa aloittaneen Katsastusasema Gurun palveluvalikoimaan kuuluvat määräaikaiskatsastusten lisäksi myös muutos- ja rekisteröintikatsastukset. Toimistossa hoituvat rekisteröintipalvelut, kuten siirtoluvat, rekisterikilpien tilaukset tai omistajanvaihdokset.
– Katsastusasema Guru syntyi tarpeesta saada Siilinjärvelle uusi yksityinen, palveleva katsastustoimija, jolla on oikeudet myös muutos-, rekisteröinti- ja maahantuontikatsastuksiin. Näin palvelujen perässä ei tarvitse lähteä kauemmaksi, yrittäjä Anton Pendikainen kertoo.

Palveleva katsastusasema

Monipuolisten palveluiden lisäksi Katsastusasema Guru haluaa ottaa asiakkaat huomioon mahdollisimman hyvin.
– Halusimme alusta asti tehdä asiat asiakkaalle mahdollisimman helpoiksi ja tehdä katsastusasemasta viihtyisä paikka, jonne on kiva tulla. Meitä ei tarvitse pelätä!
Katsastusasemalla työskentelee yhteensä viisi henkilöä. Hyvää palautetta on tullut viihtyisistä tiloista, joissa viihtyvät niin asiakkaat kuin henkilökunta.
Asiakkaiden toiveet on otettu huomioon myös aukioloajoissa. Katsastusasemalle ehtii arkisin vielä työpäivän jälkeen kuuteen asti tai lauantaina päiväsaikaan.
– Laajoille aukioloajoille on ollut selkeästi tarvetta ja haluamme tässäkin asiassa vastata asiakkaiden tarpeeseen.

p

Katsastusasema
Guru
Aholantie 4, 71800 Siilinjärvi
ma – pe 8 – 18, la 9 – 14
puh. 050 438 1400
info@katsastusguru.fi
www.katsastusguru.fi
Facebookissa Katsastusasema Guru