Juha Tirri (vas.) ja Tuomas Karhunen pakkaavat annokset laatikoihin ja menoksi. Tässä lähtee kelpo kattaus kotijuhlaan muutaman korttelin päähän Kuopion Klubilta.

Isä Camillosta, Kuopion Klubilta ja Mustasta Lampaasta voi tilata maukkaimmat elämykset myös kotiin. Ateriaelämykset toteutetaan huolella, tarkkaan valituista raaka-aineista, ravintoloiden omissa keittiöissä.

Kuopion maukkain elämys on kätevästi nautittavissa myös ravintolamiljöön ulkopuolella. Herkkusuiden elämä on nyt helpompaa kuin koskaan. Ravintolamestarit toimittaa makuja niin juhliin kuin arjen piristeeksikin. Kuopion Klubin keittiömestari Janne Tirri kertoo laatuaterian olevan kotiin tuotuna erittäin kustannustehokas vaihtoehto.
– Palvelumme on erittäin joustava. Kaiken saa valmiina alusta loppuun tai sitten meiltä tulee esivalmistetut raaka-aineet. Homma onnistuu, olipa kyseessä näppärä piknik-kori herkkuineen tai laaja kattaus erikoisruokavalioineen. Meillä on olemassa esimerkkimenut, mutta asiakkaan toiveiden kuunteleminen ja toiminta niiden mukaan määrää aina lopputuloksen. Esimerkiksi perhejuhlissa on huomioitava juhlaväen joskus hyvinkin laaja ikähaitari. Tärkeissä juhlissa on oltava kaikille tarjolla unohtumaton ruokaelämys, Tirri lupaa.
Tarvittaessa kaikki hoidetaan avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun ja asiakas voi itse keskittyä juhlimiseen. Korkealaatuinen ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta ja moderni kuljetuskalusto takaavat onnistuneen tilaisuuden. Myös lastenjuhliin räätälöidyt menut tehdään itse alusta asti, samalla intohimolla maukkaaseen ruokaan kuin aikuisten tilaisuuksiin.

Laatuannoksia vaikka koti-iltaan

Ravintolamestareiden keittiöt loihtivat upeita annoksia myös kotiin tilattavaksi.
– Kätevät take away -annoksemme helpottavat niin arki-iltaa kuin illanistujaisten järjestelyjä. Yleensä meiltä haetaan ruokaa kotiin annoksina, esimerkiksi tapas-lautanen alkuruuaksi tai viinin kanssa nautittavaksi. Tarvittaessa palvelu räätälöidään tapauskohtaisesti, ja mukaan voi tilata vaikka kokin ja tarjoilijan. Iät ja ajat on hemmoteltu itseään kalsarihiprakalla, nyt on aika viilata tyyliä kalsari-gourmeen puolelle. Kaikki pitävät laadukkaista raaka-aineista ja oikeilla menetelmillä valmistetusta ruoasta, mutta eivät välttämättä halua tai pysty lähtemään ravintolaan. Meillä on tarjolla helppo ja toimivaksi testattu ratkaisu, Isä Camillon keittiömestari Sami Kinnunen vinkkaa kotien herkkusuille.

p

Ota yhteyttä:
Isä Camillo, 017 5810 450
Kuopion Klubi, 017 2612 170
Musta Lammas, 017 5810 458
www.ravintolamestarit.net