Vesa ja Ulla Immonen uskaltavat välillä herkutellakin.

Leppävirran K-kauppiaina aloittivat syyskuussa Vesa ja Ulla Immonen. Samalla kaupan nimi vaihtui K-Supermarket Leppävirraksi. Kauppiaspari panostaa ihmisläheiseen asiakaspalveluun ja kuluttajalähtöiseen valikoimaan.

Vesa ja Ulla Immonen ovat muutamassa kuukaudessa huomanneet, että Leppävirralla kaupankäynti on iloinen asia. Kyläläiset ovat ottaneet uuden kauppiasparin vastaan sydämellisesti. Immoset haluavat vastata asiakaspalvelun haasteeseen koko 20-vuotisen kauppiasuran tuomalla kokemuksella.
– Ihmisläheinen palvelu on meille koko toiminnan sydän. Hyvä palvelu onnistuu luontevasti kun myös henkilökunta viihtyy työssään, heillä pitää olla töihin tullessa kiva fiilis ja samoin myös kotiin lähtiessä.
Positiivinen perusvire näkyy myös asiakkaille. Leppävirralla iloista ilmettä kyllä tulee kauppaan asiakkaiden mukana joka päivä todella paljon, Immoset kertovat hymyillen.

Valikoimia kehitetään asiakkaita kuunnellen

K-Supermarketin valikoima on laaja ja monipuolinen, mutta pieniä muutoksia tapahtuu koko ajan. Uusia tuotteita tulee myyntiin ja jotain jää pois.
– Aiomme kehittää kaupan valikoimia entisestään ja tuoda niihin kiinnostavia tuotteita ja palveluja, siksi onkin tärkeää kuunnella herkällä korvalla asiakkaiden vinkkejä ja mielipiteitä. Teemme myös kokeiluja ja asiakkaamme saavat päättää mikä jää valikoimiin ja mikä ei, Immoset kertovat ja paljastavat mikä osasto tulee jatkossakin olemaan erityisen huomion kohteena.
– Palvelutiskiin panostamme jatkossakin. Tuoretta kalaa ja lihaa löytyy aina hyvä valikoima sekä kaupan päälle muutama hyvä resepti talvikauden kotikeittiöön, lupaa Leppävirran K-Supermarketin väki.

p

K-Supermarket
Leppävirta
Leppävirrantie 26, 79100 Leppävirta
puh. 017 554 1711
ma – la 7 – 21, su 9 – 21
vesa.immonen@k-supermarket.fi
www.k-supermarket.fi