Kivi on monikäyttöinen, kestävä ja kaunis materiaali, Ikikiven Katja Huhta kertoo. Nyt tarjolla on myös graniittituotteita.

Ikikiven uniikit rakennus-, sisustus- ja pihatuotteet syntyvät Nilsiän louhoksen kvartsiitista ja nyt myös kotimaisesta graniitista. Ikikiven tuotteilla syntyy kaunis ja kestävä ilme pihaan ja sisustukseen.

Toimitusjohtaja Katja Huhta painottaa luonnonkiven monipuolisuutta ja muokattavuutta. Ikikiven monipuoliset kivituotteet luovat lujaa laatua ja yksilöllistä tyylikkyyttä. Piha- ja porraskivet sekä muurit tuovat pihaan viihtyvyyttä ja hoidon helppoutta.
– Murskatusta kivestä tehty koristerouhe käy piha-alueiden koristeeksi, pinnoitteeksi ja istutusalueiden katteiksi. Pienilläkin yksityiskohdilla piha saa uutta ilmettä ja Ikikivi sopii loistavasti yhteen myös muiden rakennusmateriaalien kanssa, Huhta vinkkaa ja muistuttaa tuotevalikoiman olevan nyt entistä laajempi.
– Ympäristötuotteissa graniitti on tullut mukaan valikoimaan, se jatkaa tuotantokauttamme. Löytyy nupu- ja noppakiveä, reunakiviä, kiuaskiviä ja muuta kivaa. Graniittia saamme muun muassa Varpaisjärveltä, teemme yhteistyötä nimenomaan oman alueen ja kotimaisten toimijoiden kanssa.

Palveleva kivikauppa lähellä

Ikikivellä on myös monipuolinen valikoima sisustukseen suunniteltuja tuotteita. Aito savolainen luonnonkivi on loistava vaihtoehto myös lattiaan, kylpyhuoneisiin ja saunatiloihin. Ikikivi kestää kulutusta, kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua hyvin. Myös tulisijat ja palomuurit voi pinnoittaa kivellä ja se sopii käytettäväksi myös kantavissa rakenteissa.
– Toimitamme kiviä niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin, tuotteisiimme voi tutustua louhoksellemme Nilsiässä. Olemme kuopiolainen yritys eli löydymme läheltä. Tuotteidemme toimitus rahtina järjestyy, mutta moni myös noutaa tuotteet meiltä, Katja Huhta kertoo lopuksi.

p

Ikikivi Oy
Varpaisjärventie 781, 73300 Nilsiä
puh. 017 463 1801
Katja Huhta 050 525 9366 (myynti)
Tom Huhta 050 404 0404 (louhos, tuotanto)
Louhos avoinna toukokuusta lokakuuhun
ma – pe 9 -15, muina aikoina sopimuksen mukaan.
ikikivi@ikikivi.fi
www.ikikivi.fi
Facebookissa Ikikivi Oy