Lumierin monipuolisen palveluvalikoiman takana on joukko oman alansa ammattilaisia, Satu Kapanen (vas.), Mikael, Victoria ja Nenna (oik.) kertovat.

Lumier avasi ovensa Kuopion ydinkeskustassa Puijonkadulla viime marraskuussa. Kauneuskeskuksessa viihtyy jokainen, sen takaavat monipuoliset palvelut, laadukkaat tuotteet sekä rento, ystävällinen ilmapiiri.

Lumierin palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa parturi-kampaamo-, kosmetologi-, ripsi- ja kynsipalvelut ja hoitotarjontaa laajennetaan koko ajan. Esimerkiksi kestopigmentoinnit, suihkurusketukset, sokeroinnit ja hampaiden valkaisut kuuluvat niin ikään palveluihin. Kesäkuun alusta lähtien Lumierissa on tarjolla myös hierojan vastaanotto.
Asiakkaita palvelee joukko alansa ammattilaisia.
– Henkilökuntamme on sekoitus pitkän linjan ammattitaitoa, kuten parturi-kampaamosta vastaava Mikael, mutta myös nuorekkaita uusia ideoita sekä kansainvälisiä tuulahduksia. Esimerkiksi kynsiteknikkomme Lilla on tuonut Unkarista mukanaan keski- ja itäeurooppalaista kynsiosaamista ja käsinmaalaustekniikoita, Satu Kapanen kertoo.
Palvelutarjonnassa näkyvät vaikutteet esimerkiksi Skandinaviasta, Yhdysvalloista, Venäjältä ja Itä-Euroopasta, joten tarjolla on sellaistakin osaamista, mikä poikkeaa perinteisestä.
Kapanen kertoo, että Lumieriin on rekrytoitu huippuporukka, jossa kaikilla on sisäsyntyinen innostus alalle. Jokainen osaa asiansa ja ilmapiiri on mukavan rento ja iloinen. Silloin hoitolassa viihtyvät henkilökunnan lisäksi myös asiakkaat.

Voimaa luonnon marjoista

Tuotesarjat on valittu huolella. Lumierissa uskotaan luonnonvoimaan ja luonnonmukaisuuteen.
– Olen kiinnostunut erilaisista tuotteista ja kaikki tuotteet ovat olleet etukäteen käytössä ja testissä ennen hoitolaan valitsemista. Esimerkiksi Kyänin ravinnelisäsarja on käytössä KalPan joukkueella hyvällä menestyksellä. Nyt merkki laajensi sisäisen hyvinvoinnin lisäksi myös kosmetiikkaan. Fleuresse on erittäin laadukas sarja, jossa on käytetty muun muassa Alaskan villimustikkaa. Meillä on kunnia olla Kyänin ensimmäinen kauneushoitola Suomessa, Kapanen kertoo.
Toisessa käytössä olevassa kosmetiikkasarjassa, Naviterin Ekopharmassa, taas käytetään kotimaisia marjoja ja kasviuutteita raaka-aineena.
– Luonnossa on voimaa, joka lisää niin sisäistä kuin henkistä hyvinvointia.

Kauneushoitola ydinkeskustassa

Sijainti Puijonkadulla on erinomainen, joten Lumieriin on helppo tulla asioimaan. Kauneushoitolan asiakkaaksi ovat tervetulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kauneuskeskuksen väki toivoo myös miehille enemmän rohkeutta käyttää hoitolan palveluita.
– Monipuolisista palveluistamme löytyy jokaiselle jotakin. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan hyvästä olosta!

p

Lumier
Puijonkatu 27, 70100 Kuopio
puh. 044 770 0033
ma – pe 10 – 18, la ja muut ajat sopimuksen mukaan
www.lumier.fi
Myös Facebookissa jaInstagramissa