Ravintolapäällikkö Niina Huttunen ja asiakaspalvelupäällikkö Anna Antinjuntti tekevät saumatonta yhteistyötä, hyvä palvelun viestikapula ei tipahda kovassakaan vauhdissa.

Ravintola Isä Camillo Kauppadulla on tunnettu paitsi herkullisesta ruoastaan, myös hyvästä asiakaspalvelusta. Hymyn ja ripeän työskentelyn mahdollistaa hyvä tiimihenki ja erilaisten persoonien erilaiset vahvuudet.

Isä Camillossa on hyvin tiivis tiimihenki, voisi verrata melkein perheeseen. Yhteinen aaltopituus on niin vahva, että luemme toistemme ilmeistä ja eleistä missä mennään. Tämä korostuu varsinkin ruuhkaisina päivinä, jolloin jokaisen on tiedettävä tehtävänsä ja riennettävä liki puolijuoksua paikasta toiseen, Vuoden Tarjoilija 2018 -kisan finalisti Anna Antinjuntti kertoo.
– Työ on raskasta niin henkisesti kuin fyysisestikin, ilman huumoria tässä ei pärjää. Isä Camillossa työskentelee monta ravintola-alan ammattilaista, jotka ovat olleet talossa jo pitkään. Itsekin tulin Isä Camilloon ensimmäistä kertaa harjoittelijaksi 17-vuotiaana ja kas, siitä on nyt jo saman verran aikaa eli 17 vuotta. Työnantajasta ja työpaikan ilmapiiristä tällaiset vuosiluvut kertovat omaa kieltään, olen viihtynyt tässä porukassa. Toivottavasti vuosia on edessäkin vielä ainakin toiset mokomat, ravintolapäällikkö Niina Huttunen kertoo tuttuun tapaansa iloisesti hymyillen.

Työtä yhdessä hyvän palvelun puolesta

– Meillä on kaikilla työyhteisössä omat roolimme, ja ne vaihtelevat hieman näkökulman mukaan. Rooleja ei jaella vaan ne muodostuvat itseohjautuvasti. Nytkin huomaa että servettejä on taittamatta, siihen erikoistunut Essi on lomalla. Tietenkin myös henkilökemiat ja työtehtävät vaikuttavat. Niina on ravintolapäällikkönä meidän muiden tukipilari, minä taas olen asiakaspinnassa eturintamassa muiden kollegoiden kanssa huolehtimassa, että palvelu pelaa ja hyvän palvelun lupaus toteutuu, Anna Antinjuntti linjaa.
Isä Camillo on ehdolla Savonia AMK:n ja Kauppakamarin järjestämässä Kuopion parasta palvelua -kilpailussa, jonka äänestysaika kestää vuoden loppuun.

Anna Antinjuntti on hänkin ollut ravintola-alalla jo 11 vuotta, Isä Camillossa hän on työskennellyt vuodesta 2013.

p

Isä Camillo
Kauppakatu 25-27, 70100 Kuopio
puh. 017 5810 450
ravintola@isacamillo.net
www.isacamillo.net