Lähiruoka TullinTupa on toiminut kauppahallissa kaksi vuotta ja tuotevalikoimaa on kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaan. Kesäisiin juhliin sopivat lähellä tuotetut kuohujuomat, Anna Säisä kertoo.

Kotimaista, lähellä tuotettua ruokaa arvostava suuntaa askeleensa kauppahalliin ja Lähiruoka Tullintupaan. Viisivuotias yritys on toiminut kauppahallissa jo kaksi vuotta.

TullinTuvan tavaramerkkeihin kuuluvat muun muassa uunituoreet leivät ja leivonnaiset, maito- ja vilja- marjatuotteet, kananmunat sekä iloinen asiakaspalvelu.
– Meille tulee joka aamu tuoreet leivät ja leivonnaiset ja lisäksi paistamme uunissa muun muassa pullaa, näkkäriä, pikkukukkoja ynnä muuta pitkin päivää, Outi Reinikainen ja Anna Säisä kertovat.
Perinteisten juureen leivottujen leipien sekä riisipiirakoiden ohella valikoimista löytyvät esimerkiksi suositut Mualiman pienimmät kukot, kotileipomo Piirakka & Pulikan leivonnaiset sekä Puustellin leipomon leivät kuten Talvisodan leipä.
Myös gluteenittomissa tuotteissa on valinnanvaraa.
– Meillä on erinomainen gluteenittomien tuotteiden valikoima. Esimerkiksi Eilamarin rinnalle on tullut uutuutena Wanhan Kanalan leivontatuotesarja ja perjantaisin Puustellin gluteenittomat tuoreet leivonnaiset ja paljon muuta.

Kesän juhliin kuohujuomaa ja leivonnaisia

Kesän juhliin valmistautuminen käy TullinTuvassa helposti. Alkumaljoiksi sopivat mesiangervo-, kuusenkerkkä-, horsmankukka- ja mansikkakuohujuomat ja kahvipöytään löytyy Piirakan & Pulikan suussa sulavat pikkuleivät sekä tilauksesta esimerkiksi suolaiset ja makeat herkut.
– Ystävää voi myös muistaa Lähiruoka TullinTuvan lahjakortilla, Säisä ja Reinikainen vinkkaavat.
Lähiruoka TullinTuvassa asiakas tietää, mistä tuotteet tulevat.
– Lyhyen jakeluketjun ansiosta tuotteet ovat taatusti tuoreita!

 

 

p

Lähiruoka
TullinTupa Oy
Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
ma – ti 9 -17, ke – pe 8 – 17, la 8 – 15
puh. 045 149 8400
myynti@tullintupa.fi