Hallitilaa vaikka autoharrastajalle tai veneharrastajalle. Joni Ronkaisen mukaan myös sijoittajat ovat olleet liikkeellä.

JV-Hallien hallikiinteistö valmistui Itkonniemen Vesitielle heinäkuussa. Harrastetilaksi, varastoksi tai yrityskäyttöön sopivat laadukkaat tilat ovat tehneet hyvin kauppansa.
Jutun tekemisen aikaan kiinteistössä on myytävänä vielä kaksi tilaa. Niistä pienempi on 56 neliön kokoinen. Isommassa on 64 neliötä ja lisätilaa tuo 61 neliön parvi.
Kiinteistö sijaitsee Pursiseuran sataman välittömässä läheisyydessä, joten paikka sopii mainiosti esimerkiksi veneilijöille.
– Satama on tässä kadun päässä. Kun veneen nostaa syksyllä ylös, se on helppo ottaa lämpimään halliin talvisäilytykseen, Joni Ronkainen sanoo.

Turvallinen omistaa

Kiinteistö on moderni, energiatehokas ja taidolla rakennettu, joten hallitilan omistaminen on huoletonta ja turvallista. Ronkaisen mukaan sijoittajat ovatkin olleet kiinnostuneita.
– Hallitilan hankkiminen on yhtä vaivatonta kuin asunnon ostaminen. Tähän on helppo sijoittaa: pienet jäljet seinissä eivät haittaa ja vuokrasuhteet ovat yleensä pitkäkestoisia.
JV-Hallit on valmis rakentamaan uutta tilaa, jos kysyntää on. Kerro, mistä sinä haluaisit hankkia hallitilaa!

p

JV-Hallit
Vesitie 3, 70500 Kuopio
puh. 050 351 5995
info@jvhallit.fi
www.jvhallit.fi
Myös Facebookissa