Truben motto on Sydän maussa, kädet taikinassa. Niin leipomossa, myymälässä kuin kahvilassakin tekevät työtä aidot ihmiset täydestä sydämestään, Mari Seppälä ja Krista Syysjoki kertovat sylit täynnä Truben kuuluisaa pullaa.

Perinteikäs Trube Hallikahvila on syksyn kuluessa aloittanut uudistumisen uuden esimiehensä Mari Seppälän johdolla. Muutoksia tehdään pienin askelin, perinteitä kunnioittaen.

Kuopiolaiset ovat tottuneet asioimaan Trube Hallikahvilassa jo vuosikymmenien ajan. Ainutlaatuinen paikka ja tunnelma ovat edelleen kahvilan tunnusmerkkejä, mutta elokuun alusta esimiehenä aloittanut Mari Seppälä on tuonut kahvilaan myös ripauksen uutta raikasta, simppeliä ja kodikasta ilmettä.
– Toivomme, että kahvila ja koko Kauppahalli tulevat entistä tutummaksi myös nuoremmille, tutuksi tullutta kanta-asiakaskuntaa unohtamatta.
Asiakkailta on tullut hyvää palautetta ilmeenmuutoksesta, samoin mutkattomasta, helposti lähestyttävästä asiakaspalvelusta.
– Meillä on nuori henkilökunta, joka osaa ihanasti palvella kaiken ikäisiä ja joka tykkää työstään. Meillä on kivaa töissä, Seppälä kehuu.
Entiseen tapaan kahvilasta voi tilata kakut ja leivonnaiset myös kotiin.
– Leivonnaiset tulee tilata 48 tuntia etukäteen. Meiltä saa myös gluteenittomat leivonnaiset tilauksesta. Oman leipomon tuotteiden lisäksi teemme yhteistyötä lähiseudun pienleipomoiden kanssa.

Pullakahvit – pieni hetki itselle

Hallikahvila ja Truben leipomon myymälä muuttuivat syksyllä saman osakeyhtiön alle. Kahvilan muutokset kulkevat käsi kädessä koko Truben uudistuneen ilmeen kanssa. Uusi ilme näkyy myös Truben pullapakkauksissa. Vuoden vaihteen jälkeen myös kahvilan tuotevalikoimaa tarkastellaan uudelleen.
– Olemme miettineet yhdessä henkilökunnan kanssa millaista syötävää ihmiset vitriiniin kaipaavat.
Kaikki asiat eivät kuitenkaan muutu, sen Seppälä lupaa. Esimerkiksi Truben pulla on rakastettu tuote, joka on ja pysyy.
– Kaikilla pitäisi olla säännöllisesti mahdollisuus istahtaa hetkeksi alas, nauttia kupillinen kahvia ja pullaa. Pienet hetket ovat niitä, jotka auttavat jaksamaan arjessa.

 

p

Trube Hallikahvila
Kuopion kauppahalli
ma – pe 8 -17, la 8 – 15
puh. 044 766 8385
mari.seppala@trube.fi
www.trube.fi
Myös Facebookissa