RP-Talot valmistaa elementit kokemuksella ja ammattitaidolla. Antero Huuskosella (vas.) on kokemusta rakentamisesta jo 45 vuoden ajalta. Kuvassa myös Ari Huuskonen, Olli-Pekka Lukin, Markku Heikkinen ja Jarmo Tikka.

RP-Talot valmistaa Toivalassa katto-, seinä- ja välipohjien elementtejä puusta vahvalla ammattitaidolla.

RP-Talot on laadukkaaseen asuntorakentamiseen erikoistuneen RP-Karmin omistama tytäryhtiö. Yritys toimii vuoden 2015 syksyllä valmistuneissa, 750 neliön tuotantotiloissa Toivalassa. Aluksi elementtituotanto käynnistettiin omiin, RP-Karmin tarpeisiin, mutta kysynnän myötä elementtejä alettiin valmistaa myös ulkopuolelle.
– Pääsääntöisesti valmistamme katto- ja seinäelementtejä rakennusliikkeille, mutta teemme myös omakotitaloelementtejä yksityisille asiakkaille, yrittäjä Antero Huuskonen kertoo.
Elementtien suunnittelussa ja valmistuksessa käytetään hyödyksi omasta rakennustuotannosta saatua pitkää käytännön kokemusta.
– Hyödynnämme jatkuvasti tehtaalla rakentamisesta saatua tietoa. Kehitämme tuotteita sen mukaan, mitä rakentamisessa on hyväksi havaittu ja koettu.
Esimerkiksi kahdessa viimeisimmässä rakennuskohteessa on käytetty hyväksi kattoelementtitekniikkaa, jolloin pulpettikattoisen rakennuksen kattoelementit asennettiin paikoilleen heti seinäelementtien jälkeen. Näin rakennus oli sateelta suojassa parissa päivässä.

Räätälöityjä ratkaisuja

RP-Talot työllistää vakituisesti 4 – 5 henkilöä. Elementtisuunnittelusta vastaa insinööri Jarno Hänninen.
– Vahvuutemme on asiakkaan tarpeisiin mukautuminen. Olemme onnistuneesti suunnitelleet elementtejä myös haastaviin kohteisiin ja räätälöimme ratkaisut tarpeen ja asiakkaan mittojen mukaan, hän kertoo.
Pitkä käytännön kokemus rakentamisesta mahdollistaa sopivien ratkaisumallien löytämisen myös haastavissa paikoissa ja asiakkaan tyytyväisyyden lopputulokseen.
– Toteutamme projektiurakat kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta asennukseen asti.
Pääsääntöisesti RP-Talot toimittaa elementtejä Kuopion seudun alueelle.
– Tuotantotilamme Toivalassa ovat keskeisellä paikalla ja ketteränä yrityksenä pystymme vastaamaan asiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin. Lisätietoja ja kuvia toteuttamistamme kohteista löytyy kotisivuiltamme.

Räätälöimme projektit asiakkaan tarpeiden mukaan haastavissakin kohteissa, Jarno Hänninen kertoo.

p

RP-Talot
Valssarintie 2, 70900 Toivala
Myynti, markkinointi ja suunnittelu
Jarno Hänninen puh. 0400 340 130
jarno.hanninen@rp-talot.fi
www.rp-talot.fi