Yrittäjä Jenny Koponen on autonpuhdistuksen ja -suojauksen erikoisosaaja.

Kauppapaikka Birgerissä palveleva Auto Hohde on auton siisteyteen ja puhtauteen panostavalle varma valinta. Auton puhdistuksessa ja suojauksessa ovat käytössä modernit tekniikat ja alan kehittyneimmät kemikaalit.

Auto Hohde on muutamassa vuodessa saavuttanut autoväen vankan luottamuksen Kuopiossa ja lähialueilla. Yrittäjä Jenny Koponen palvelee asiakkaitaan monipuolisesti.
– Teemme autoille päältäpesut, vahaukset ja myllytykset. Koch Chemien 1K-Nano pinnoitteella suojaamme uudet ja käytetyt autot huippukiiltäviksi ja kulutusta kestäviksi. Palveluihin kuuluvat myös sisäpuhdistukset ja kangaspenkkien märkäpesut, Jenny kertoo.

Laatujälkeä huipputuotteilla

Trans-Clean Oy:n edustaja Marko Haaraoja kertoo että kotimaisen yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat autojen maahantuojat ja jälkimarkkinointiyksiköt, ajoneuvopesulat ja kuljetusyrittäjät.
– Olemme saksalaisen Koch Chemie -tuoteperheen ainoa maahantuoja Suomessa. Mercedes Benz, BMW, Audi, VW ja Mini ovat Saksassa Koch Chemien keskeisiä yhteistyökumppaneita. Auto Hohde käyttää tuotteitamme omassa työssään ja myy myös samaa laatua olevia kuluttajatuotteita.
Haaraoja vinkkaa Koch Chemien1K-Nano-kestopinnoitteesta.
– 5-8 nanometriä paksu kerros suojaa sekä luo kiiltoa pinnoille, jotka näin suojattuina hylkivät likaa ja vettä. Pesu helpottuu, koska lika ja maantiepöly ei tartu niin ärhäkästi käsiteltyihin pintoihin. Tarve mekaaniseen hankaamiseen vähenee ja pesunaarmujen ja muiden vaurioiden syntyminen vähenee. Uuden auton pinnoittamisella varmistetaan maalipinnan pysyminen hyväkuntoisena pitkään. Käytetyn auton maalipinta saadaan taas uuteen loistoon myllytyksellä ja sen jälkeen pinnoittamalla, Jenny kertoo.

Kemikaalit myös kotikäyttöön

Auto Hohde myy Koch Chemie -autokemikaaleja myös kuluttajien omaan käyttöön. Olennaisin ero tuotteissa on pakkauskoko, joka kuluttajapakkauksissa on huomattavasti kompaktimpi.
– Koch Chemie -kuluttajasarjasta löytyvät lähes kaikki auton puhtaanapitoon tarvittavat aineet. Auton pesuun vahashampoo, muovinhoitoaine, ikkunanpesuaine, sisäpuhdistusaine, nahan -ja vinyyliosien hoitoaineet sekä lukuisat muut auton hoitoon liittyvät aineet, Jenny Koponen muistuttaa.

p

Auto Hohde
J.Koponen Tmi
Väliköntie 4
70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi