Liikkuva apteekki lähtövalmiina!

Lääkkeiden kotiinkuljetus tuo apteekin kotiisi. Erityisesti ikäihmisille palvelu tuo helpotusta apteekkiasiointiin ja turvaa arkeen.

Lääkkeiden kotiinkuljetus on ollut apteekin palveluvalikoimassa vuodesta 2012 lähtien. Jakelupäiviä on viikossa kolme, mutta useimmille asiakkaille esimerkiksi kerran viikossa on riittävä jakelurytmi.
– Kotiinkuljetus on hyvä palvelu esimerkiksi ikäihmisille, joiden liikkuminen syksyn ja talven säillä voi olla hankalaa ja raskasta, apteekkari Eija Joki kertoo.
Kotiinkuljetuksen hinta on Kuopion ruutukaava-alueella ja Jynkän apteekin lähistöllä 10 euroa. Tarvittaessa kuljetus järjestyy samaan hintaan myös muualle.
– Jos esimerkiksi Saaristokaupungissa jollakin naapurustolla on tarvetta kotiinkuljetukselle, voimme sopia yhteiskuljetuksesta.
Joki kertoo, että kausilääkkeitä lukuun ottamatta muu, rutiininomainen lääkitys on asiakkailla hyvin ennustettavissa. Kotiinkuljetuksen voikin yhdistää annosjakelupalveluun.
– Teemme paljon lääkityksen ja palvelujen asiakaskohtaista räätälöintiä asiakkaan etua silmällä pitäen.

Kysy ensin meiltä

Kuopion Ensimmäinen Apteekki ja Jynkän apteekki palvelevat asiakkaita vahvalla ammattitaidolla ja asiakaspalvelulla.
– Apteekkiin tullakseen ei tarvitse olla sairas. Olemme myös terveydenhuollon ja sairauksien ennaltaehkäisyn ammattilaisia. Meiltä voi tulla ilman ajanvarausta kysymään neuvoa. Opastamme oikeiden tuotteiden valinnassa ja ohjaamme tarvittaessa lääkäriin. Jos jokin asia askarruttaa, kysy ensin meiltä, Joki muistuttaa.

p

Kuopion Ensimmäinen Apteekki
Vuorikatu 22, 70100 Kuopio
puh. 044 744 2501
ma – pe 8 – 20, la 9 – 15, su 12 – 16
www.kuopionensimmainenapteekki.fi

Jynkän apteekki
Soikkokuja 12
puh. 044 744 2601
ma – pe 9 – 18
jynkka@kuopionensimmainenapteekki.fi