Neljännesvuosisata kuopiolaista ravintolakulttuuria
Yritys rekisteröitiin kaupparekisteriin 29. marraskuuta 1997 nimellä Kuopion Ravintolamestarit Oy. Liikeidea, ruokalista ja ravintolan nimi olivat työlistalla seuraavina.
Yritys rekisteröitiin kaupparekisteriin 29. marraskuuta 1997 nimellä Kuopion Ravintolamestarit Oy. Liikeidea, ruokalista ja ravintolan nimi olivat työlistalla seuraavina.
Vilkastuva satamaelämä näkyy varmasti meilläkin, nythän alkaa olla pystyssä melkein uusi ravintolakatu kohti Kallavettä. Uusi saunamaailma Luoto avautuu ja myös ravintolalaivat tuovat kansaa satamaan, satamatorin tapahtumista puhumattakaan.
Gruyère varsinkin tuntuu sopivan suomalaiseen suuhun. Siinä on pähkinäinen ja mukavan täyteläinen maku sekä tiivis rakenne. Tunnettuuteen on varmasti vaikuttanut myös juuston ahkera mainostaminen kansainvälisissä hiihtokisoissa!
Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja käytämme mahdollisemman paljon kotimaisia tuotteita kaikessa ruuan valmistuksessa. Lounaalla on tarjolla aina kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä runsas salaattipöytä, keittiömestari Terhi Räty tarkentaa.
Ravintoloiden ruokalista on myös laaja, josta varmasti jokainen löytää oman suosikkinsa. Valikoimiin kuuluvat tuhdit burgerit, mehevät pihvit, raikkaat salaatit, fajitakset, burritot ja tacot, unohtamatta upeita jälkiruokia.
Ykkösherkun juustovalikoima on parhaimmillaan noin viikkoa ennen joulua, vinkkaavat asiantuntevasta ja iloisesta asiakaspalvelusta vastaavat Helena Voutilainen ja Elisa Nurmi. Vuoden suurin makujuhla on tietenkin joulu, ja silloin pöytään pistetään vain parasta. Kauppahallin ykkösherkusta tarjolla oleva juustojen ja lihojen herkkuvalikoima lyö laudalta monet kilpailijat monipuolisuudellaan. Jouluna todelliset herkkusuut nautiskelevat erikoisuuksilla, jollaisia ei ihan joka marketista löydä.Lue lisää
oliiviöljyä appelsiinin kuorta timjamia 1 sipuli 1 porkkana sellerin varsi 5 valkosipulin kynttä puolikas fenkoli ripaus chililastuja 1 tomaatti pieni kesäkurpitsa 2 perunaa pieni munakoiso…
Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin keittiömestari Sonja Morosoff on Vuoden Ravintolamestari. Ravintolamestarit panostaa aitoihin elämyksiin, jotka jäävät mieleen ja joista on iloa pitkäksi aikaa. Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin Laajennettu illallinen virtuaalimaailmoineen sekä Mustan Lampaan ravintolateatteri johdattelevat parhaiden makujen äärelle taatusti arjesta irrottavalla tavalla. Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin huippu-uutuus on Laajennettu illallinen, jollaista eiLue lisää
Moninkertaisesti palkittua kukkoa saa marraskuussa alle puoleen hintaan kauppahallin Ykkösherkusta. Asiantuntevasta ja iloisesta asiakaspalvelusta vastaa Helena Voutilaisen rinnalla Elisa Nurmi. Autenttiset raaka-aineet ja perinteiset valmistusmenetelmät toivat Kuopion Perinnetuotteen kukoille kolmannen perättäisen ykkössijan kalakukon leivonnan SM-kisoissa. Suosion syy ei ole salainen – tämän aidomman makuista ei kukosta saa. Kuopion Perinnetuotteen kalakukot valmistetaan APT eli Aito PerinteinenLue lisää
Myös Kauppakeskuksen ulkoasu on uudistunut näyttävän K-nouto autokatoksen ja julkisivun päivityksen myötä. Kauppiaspari Topi ja Anni Miettinen toivottavat tervetulleiksi ostoksille. Syksyllä 1995 avattiin Kuopion Kolmisopessa kaupungin ensimmäinen keskustan ulkopuolinen automarket. Siitä tuli moderni kauppakeskus, joka on säilyttänyt asemansa yhtenä Kuopion keskeisimmistä kauppapaikoista. Historiansa suurimman remontin myötä kauppakeskus on saanut aivan uuden ilmeen. Kauppakeskus Kolmisopen myymälätLue lisää