Markku Kiiskinen ja Hanna Niskanen ovat pyörittäneet 60-vuotiasta Julkulan Leipomoa 20 vuotta.
Julkulan Leipomo eli Aetoleipuri on erikoistunut suomalaisesta viljasta käsityönä valmistettaviin leipiin ja leivonnaisiin. Erikoisuutena on vaaleiden hapanjuurileipien leivonta ilman leivinhiivaa. Yrityksen myymälöissä on tarjolla myös perhejuhlien tarjoiluihin asiantuntemusta, tuote-ehdotuksia ja -paketteja.
– Laatu on ykkösasia, tuotteillamme on Hyvää Suomesta -merkki, joka takaa sen, että tuotteiden raaka-aineista vähintään 75 prosenttia on suomalaista, yrittäjät Hanna Niskanen ja Markku Kiiskinen esittelevät.
Sinivalkoinen Joutsenmerkki pakkauksessa on takuuna tuotteen suomalaisista raaka-aineista ja työstä.
Perheyrityksessä valmistuu päivittäin liki 40 erilaista tuotetta, kuten ruokaleipiä, sämpylöitä kahvileipiä, voileipäkakkuja ja laaja valikoima konditoriatuotteita.
– Kuulumme ruokaviraston luomuvalvonnan piiriin. Maukas ruisleipämme tehdään perinteiseen tapaan juurella ilman leivinhiivaa suomalaisesta luomu-täysjyväruisjauhoista.
Julkulan Leipomo on 60-vuotias yritys, ja nykyisillä yrittäjillä se on ollut 20 vuotta. Yritys työllistää kolmessa palvelupisteessään yhteensä 11 henkilöä.