Pullamobiili löytyy Kuopion torin lisäksi myös useista kesätapahtumista.

Aetoleipurin tuoreet tuotteet saavat hyvälle mielelle, olipa kyseessä leivät, sämpylät tai konditoriatuotteet. Kesäisenä päivänä kannattaa pistäytyä herkuttelemaan Leipomon terassille, Puijonlaakson myymälään jäätelölle tai torille Pullamobiilin vohvelikahville.

Julkulan leipomon myymälästä löytyvät perinteiset leivät ja leipomotuotteet sekä uutuutena juuritaikinalla valmistetut ruissämpylät, joissa rukiin osuus viljasta on peräti 27 prosenttia.
– Tuotteemme ovat aidosti suomalaisia ja käsintehtyjä , jotka maistuvat siltä miltä pitääkin, toteaa Markku Kiiskinen.
Kahvipöytään löytyy leipomon runsaasta valikoimista niin makeaa kuin suolaista syömistä. Kesän juhliin Aetoleipuri valmistaa tilauksesta konditoriatuotteet ja leivonnaiset asiakkaan toiveiden mukaan.

Jäätelölle Puijonlaaksoon

Kesällä maistuu myös jäätelö. Puijonlaakson Aeto Myymälä-Kahvilassa pääsee herkuttelemaan Ingmanin Pehmyt-jäätelöllä. Mikäpä olisi mukavampaa, kuin nautiskella kylmää ja maukasta jäätelöä kahvilan terassilla aurinkoisena päivänä? Puijonlaakson myymälästä löytyvät myös samat leivät, sämpylät ja leipomotuotteet kuin Julkulastakin.

Piipahda pullamobiilissa

Kun kaupungilla tai kesätapahtumissa näkyy kirkkaankeltainen auto, pullamobiili, kannattaa askeleet suunnata sitä kohti. Pullamobiili löytyy Kuopion torilta lähes päivittäin lastattuna Julkulan Leipomon tuotteilla. Hyvin varusteltu auto on läsnä myös erilaisissa kesätapahtumissa ja -festareilla.
– Pullamobiilin tarjottavat räätälöidään aina tilaisuuden mukaan, meiltä löytyy pullaa, leivoksia ja suolaista syömistä, sekä paikan päällä paistettavat vohvelitikut. Pistäydyhän siis kahvilla! Voit myös kutsua Pullamobiilin kahvittamaan tapahtumasi vieraat. Ota rohkeasti yhteyttä, Hanna Niskanen kehottaa.

 

p

Aetoleipuri Oy
Julkulan Leipomo
Puijonsarventie 20, 70260 Kuopio
puh. 050 919 6973
ma – pe 8 – 17
aeto@aeto.fi
www.aeto.fi

Aeto Myymälä-Kahvila
Sammakkolammentie 6,70200 Kuopio
puh. 050 919 6974
ma – pe 9 – 17
aeto@aeto.fi
www.aeto.fi