4 annosta
Tarvikkeet:
40 g Porkkanaa
70 g Kiinankaali
150 g Tofua
3,5 dl Vettä
150 g Siitakesieniä
50 g Lasinuudelia
2 rkl Soijakastiketta
1 rkl Kasvisliemijauhetta
1 tl Valkosipulimurskaa
25 g Kuivattua merilevää
Ripaus suolaa
30 g Kevätsipulia
Valmistus:
1. Pilko porkkanat ohuiksi viipaleiksi, suikaloi kaali ja kuutioi tofu. Keitä niitä vedessä
5 minuuttia.
2. Sen jälkeen voit lisätä siitakesienet ja lasinuudelin.
3. Lisää myös soijakastike, kasvisliemijauhe, valkosipulimurska, merilevä ja suolaa tarvittaessa (riippuu soijakastikkeen suolapitoisuudesta).
4. Leikkaa kevätsipulista ohuita renkaita
annoksien päälle.